Restaurant Margueritten
Restaurant

Restaurant Margueritten

Guldsmedegade 20 | 8000 Aarhus
Sabina
Spiseliv.dk

3 hurtige

1.

Familie restaurant 

2.

Hyggeligt indrettet

3.

Skøn gårdhave

Profil

Italiensk familierestaurant i Latinerkvarteret i Aarhus

Pris
Åbningstider
Alle dage: 11:30 - 22:30
Det siger gæsterne
1

powered by

Spiseliv logo
1.0

Spiseliv Rating 1.0

Ristorante Marguerita ligger i Aarhus´ Latinerkvarter og er en rigtig familierestaurant, med plads til både børn og voksne. Fane har igennem 21 år stået i spidsen for sit køkken, som startede som en fusion mellem fransk og italiensk. I dag er Ristorante Marguerita, også kaldet Margueritten blandt århusianerne, primært italiensk. 

Restauranten er indrettet med rustikke træborde, lysestager af messing og friske blomster i vaserne. Det passer rigtig godt til de gamle vinduer, plankegulvene og de italienske toner fra højtalerne. Når vejret tillader, åbner dørene og afslører en skøn gammel gårdhave, som solen varmer op fra kl. 13. Denne oase ligger lidt gemt, men med indgang fra både Guldsmedegade og Badstuegade, hvor man finder de mange små og sjove butikker. 

Menukortet skifter hvert kvartal og tilpasses dermed sæsonerne. Her er altid 4 forretter, 4 hovedretter og 4 desserter at sammensætte sin menu ud fra. Om sommeren serveres masser af jomfruhummere med liflige vine, som gæsterne ofte nyder i gårdhaven. Hele året bydes på Stenovns pizzaer med sprøde bunde, klassiske pastaretter, menuer og dagens fisk.

Ristorante Marguerita hjælper gerne med at arrangere familiens store dage såsom konfirmation, barnedåb og runde fødselsdage. Her er plads til selskaber på op til 60 personer.

 

 

Andre spisesteder

Bestil bord på Restaurant Margueritten

*Bemærk, at reservationen først er gældende, når du har modtaget en bekræftelse fra Restaurant Margueritten