Restaurant Lolly
Restaurant

Restaurant Lolly

Rådhusstræde 7 | 1466 København
Sabina
Spiseliv.dk
Profil

Thaimad og Cocktails i hjertet af København

Pris
Hovedret

135 - 165

Åbningstider
Onsdag - lørdag: 17 - 22 (køkkenet)
Torsdag - lørdag: 17 - sent (Cocktailbar)
Det siger gæsterne
Tripadviser Logo Google Rating
4.6 4.6
Spiseliv logo
4.6

Spiseliv Rating 4.6


LUKKET PGA CORONA

København har fået en ny, skarp thai-restaurant i hjertet af byen. Lolly ligger i kælderen på Rådhusstræde 7. Herfra serveres traditionelle retter fra det smagfulde thailandske køkken sammen med klassiske, forfriskende cocktails.

Udvalget af retter er bevidst holdt til et minimum – i stedet er der højt fokus på seriøs velsmag i de få, men lækre lækkerbiskner. Menukortet er sammensat af sprøde snacks, starters, supper samt større karry- og wokretter. Retterne bliver serveret med nidkærhed og præcision af de kyndige kokke, der står bag komfurets flammer. Tilsammen har de 10 års erfaring fra den Michelin-præmierede thai-restaurant Kiin Kiin, der holder til ude på Nørrebro, og du er derfor i sikre hænder, hvis du kaster dig over thai-køkkenets fortræffeligheder her hos Lolly.

Lolly har et godt udvalg af tørstslukkende cocktails, der matcher godt med den thai-køkkenets krydrede cuisine. Det giver samlet set en forhøjet mad- og drikkeoplevelse med skarphed, præcision og velsmag.

Lolly er indrettet i en skarp, men hyggelig kælderatmosfære. Her er plads til både store som små selskaber. Stilen er minimalistisk, men med feminine elementer som afspejler storbyens puls. Særligt i de køligere måneder vil en hurtig afstikker til Lollys køkken, cocktails og pulserende atmosfære genoplade de trætte batterier.

 

Andre spisesteder

Bestil bord på Restaurant Lolly

*Bemærk, at reservationen først er gældende, når du har modtaget en bekræftelse fra Restaurant Lolly