Restaurant Kaptajn
Restaurant

Restaurant Kaptajn

Sortedam dossering 45a | 2200 København N
Sabina
Spiseliv.dk

3 hurtige

1.

Værtsskab

2.

Topklasse mad til små priser

3.

Stort og assorteret vinsortiment

Profil

Nærværende værtsskab og gourmetoplevelse til Robin Hood priser

Pris
Hovedret

100 -

Menu

600 -

Åbningstider

Tirsdag - torsdag: kl. 17.30-23.00
Fredag - lørdag: kl. 17:30-24:00

Det siger gæsterne
5

powered by

Tripadviser Logo 4.0

4.0 anmeldelser

Tripadviser Logo Google Rating
4.5 4.5
Spiseliv logo
4.5

Spiseliv Rating 4.5

Værtsskab og gourmet oplevelser i den hyggeligste spisestue, hvor smukt håndværk fra danske designere får god plads, og tjeneren yder et hjerteligt værtsskab for sine gæster. Patrick og Tim kommer begge fra high-end restauranter med formelle rammer, men de vil gerne tættere på deres gæster. Deres passion er værtsskabet samt at lave gourmetmad og servere spændende vine til en pris, hvor alle kan være med. 

Restaurant Kaptajn er en oase for folk som sætter pris på god gammeldags værtsskab, hvor gæsterne virkelig er i centrum. Her inviteres man ind i Patrick og Tim´s rummelige spisestue med møbler og nips fra danske designere, dæmpet belysning og rå træborde dækket op med mågestellet. Ved hvert bord er en lille skammel - denne benyttes af tjeneren, når der skal trancheres, skæres desserter fra kagebordet eller vælges genstande fra de små sjove flasker. 

I spisestuen er der god plads mellem bordene og for at give sine gæster den optimale oplevelse af værtsskab og kulinarisk forkælelse, har de valgt kun at have plads til 16 gæster ad gangen. Menuen er den samme for alle og skifter hver måned og altid med 0 madspild og bæredygtighed for øje. Menuen er baseret på ca. 10 serveringer, alt efter sæsonens råvarer og selvfølgelig tilpasset serveringernes størrelser. Vinmenu kan fåes eller man kan slå sig løs i de mange spændende flasker fra et bredt sortiment.

I forbindelse med spisestuen, er Vinstuen - her kan man starte med et glas, inden man skal til bords i spisestuen, nyde Kolbe kaffen i sofaen efter middagen eller hygge videre i baren. Vinstuen har snacks og dagens ret, skulle sulten melde sig og man ikke er til en helaftensmenu i Spisestuen.

 

Andre spisesteder

Bestil bord på Restaurant Kaptajn

*Bemærk, at reservationen først er gældende, når du har modtaget en bekræftelse fra Restaurant Kaptajn