Restaurant Grønnegade ligger i et af Københavns ældste byhuse i Grønnegade, og husets historie fornægter sig ikke, når man træder ind i den hyggelige, romantisk indrettede restaurant, som strækker sig over to etager.
Menuen tager udgangspunkt i årstidernes skiften med gode danske råvarer som samlingspunktet for et køkken, der er inspireret af moderne nordiske tendenser og klassiske franske dyder.
Man kan hver aften vælge enten en 3-, 4, eller 5-retters menu med eller uden tilhørende vinmenu, eller man kan plukke fra a la carte kortet, der byder på 3-4 forskellige forretter, hovedretter, desserter og ost. Priserne er i det høje mellemleje, men køkkenet er kompromisløst, når det kommer til råvarernes kvalitet, og især hvis man vælger menuen, får man rigtig meget for pengene.
Vinkortet er meget omfattende og klassisk med en overvægt af franske flasker, men man finder også vine fra andre andre europæiske områder og den nye verden på kortet, der omfatter alt fra gode hverdagsflasker til store Bourgogne- og Bordeauxvine i ældre årgange.