Restaurant Grønnegade
Restaurant

Restaurant Grønnegade

Grønnegade 39 | 1107
Sabina
Spiseliv.dk
Profil

Romantisk restaurant centralt i København

Pris
Hovedret

195 - 245

Åbningstider
Køkkenet er åbent hver dag: 17.30-23
Restauranten lukker kl. 02

Frokoståbent for selskaber efter aftale
Restauranten er også åben nytårsaften
Det siger gæsterne
4.6

powered by

Tripadviser Logo 4.5

4.5 anmeldelser

Tripadviser Logo Google Rating
4.4 4.4
Spiseliv logo
4.5

Spiseliv Rating 4.5

Restaurant Grønnegade ligger i et af Københavns ældste byhuse i Grønnegade, og husets historie fornægter sig ikke, når man træder ind i den hyggelige, romantisk indrettede restaurant, som strækker sig over to etager.

Menuen tager udgangspunkt i årstidernes skiften med gode danske råvarer som samlingspunktet for et køkken, der er inspireret af moderne nordiske tendenser og klassiske franske dyder.

Man kan hver aften vælge enten en 3-, 4, eller 5-retters menu med eller uden tilhørende vinmenu, eller man kan plukke fra a la carte kortet, der byder på 3-4 forskellige forretter, hovedretter, desserter og ost. Priserne er i det høje mellemleje, men køkkenet er kompromisløst, når det kommer til råvarernes kvalitet, og især hvis man vælger menuen, får man rigtig meget for pengene.

Vinkortet er meget omfattende og klassisk med en overvægt af franske flasker, men man finder også vine fra andre andre europæiske områder og den nye verden på kortet, der omfatter alt fra gode hverdagsflasker til store Bourgogne- og Bordeauxvine i ældre årgange.

Andre spisesteder

Bestil bord på Restaurant Grønnegade

*Bemærk, at reservationen først er gældende, når du har modtaget en bekræftelse fra Restaurant Grønnegade