Restaurant Generator
Restaurant

Restaurant Generator

Adelgade 5 | 1304 København K
Sabina
Spiseliv.dk

3 hurtige

1.

Bar, lounge og restaurant

2.

Shuffle boards og Pool

3.

Tagterrasse med Petangue baner

Profil

Restaurant og hostel i dynamisk og internationalt miljø tæt på Kongens Nytorv

Pris
Frokost

49 - 145

Hovedret

49 - 145

Åbningstider
Åbent alle dage fra 07:00 - sent
Køkkenets åbningstider:
Morgenmad: 07:00-10:00
Frokost: 11:30-14:00
Aftensmad:17:00-21:30
Det siger gæsterne
Tripadviser Logo Google Rating
4.1 4.1
Spiseliv logo
4.1

Spiseliv Rating 4.1

 

Generator Hostels har en totalt laid back restaurant, beklædt i flotte farver med en blanding af retro, råt og genbrug. Her er flotte højborde, nogle med mosaikker, andre er store kabeltromler, pallemøbler samt bord-bænke miljøer ude på terrasserne. Interiøret er svensk med inspiration fra Christania, som forklarer det store mix af design, genbrug og no name. Miljøet er urbant og dynamisk, her er altid aktiviteter i gang, men samtidigt hersker en vis ro, da her er god plads og gæsterne er afslappede og hygger sig.

Restauranten´s gæster er primært i alderen 20-35, ungdommelige ældre og børnefamilier, som søger et aktivt lebensraum. På trods af, at restauranten ligger godt gemt i hjertet af København, har flere end 26.000 københavnere i 2016 fundet frem til dette helt unikke og internationale restaurant miljø. Her kommer rejsende fra hele verden og bor på værelser, som har alt fra 1 til 8 senge, afhængig af behov. 

Kreativiteten vil ingen ende tage med lamper lavet af gamle lysstofrør, tykke tov, som indhyller behagelige lyspærer og former en lampe. Loungemiljøer, hvor man både kan ligge og sidde, så har man børnene med, kan de tage et hvil undervejs.

Restauranten er præget af socialdining, så det er helt almindeligt at dele bord med andre gæster, men også okay at passe sit eget. Menukortet er amerikansk inspireret med snacks, burgere, flatbreads og grillplatte, men alt kød er dansk. Det sikrer en god kvalitet og ikke mindst bæredygtighed, som er vigtig for Generator. 

Burgerne kommer, udover den klassiske, i mange variationer såsom langtidsbraiseret spidsbryst, kylling - marineret i kærnemælk og vegetarbøf. De "store drenge", som måske har dystet i alskens aktiviteter på Generator Hostel, vælger gerne Dirty Burger. Denne er klart husets signatur burger. 

Er man 4 - 5 personer som er til lidt forskelligt, så er Grill platten at foretrække. Grill platten kaldes OMG (ohh my God) og det er ikke tilfældigt, for Grill platten er stor og med masser af forskelligt kød og dertil vælger man 3 - 5 sideorders, og så er det bare hygge sig med at dele med vennerne. 

Baren er alsidig i ølvalget fra alm. Carlsberg pilsner til specialøl, ligeledes med vine, drinks og vand. Og selvfølgelig god kaffe. 

Derudover, har baren altid en Break even bottle. Det betyder, at man kan smage helt specielle flasker (Whisky, Rom, Gin m.fl.) på glas til indkøbspris. Flaskerne ligger typisk i 5.000,- kroner klassen (indkøbspris), så her er tale om helt særlige oplevelser for de fleste. Når flasken er tom, kommer en ny spændende flaske op.

Restauranten er i gang fra morgen til aften. Om morgenen er det mest turisterne som bespises inden København indtages. Frokosten er en god blanding af turister og lokale. Eftermiddagen er præget af fyraftensøl, hang outs og turister tilbage fra tur. Fra kl. 17:30 - 21:30 er der run på aftensmaden, inden loungestemningen tager til. Så her er altid liv og glade dage og alle er velkommen.

 

 

 

 

Andre spisesteder