Restaurant Backhaus

Restaurant Backhaus

Grydergade 12 | 6760
Sabina
Spiseliv.dk

3 hurtige

1.

2.

3.

Profil

Dansk hygge tæt på Ribe Domkirke

Pris
Frokost

34 - 165

Hovedret

128 - 215

Åbningstider

Alle dage kl. 10:00 - 22:00

I det skønne Ribe og under 50 meter fra den ligeså berømte Domkirke ligger Backhaus. Restaurant, selskabslokaler, værelser og gårdhave. Alt sammen meget hyggeligt, ærligt og til meget rimelig priser.

Restauranten har plads til op mod 50 spisende gæster, logerende som almindelige middagsgæster der kommer ind fra gaden. Folk kommer fra nær og fjern og fra ind- og udland, for at nyde nogle helt igennem skønne danske klassikere som fx. æggekage, fyldt rødspætte, rejecocktail  eller den populære Backhausschnitzel med bearnaise. Det er store portioner så man bliver med garanti mæt. Priserne er yderst rimelige.

Hvert år afholdes ålegilde i efteråret. Her får Britta, som har drevet Backhaus i 22 år, 1 ton ål igennem sit køkken til glæde for sine mange gæster. 

Hele sommeren kan man nyde den danske mad og stemning i gårdhaven med blomsterpotter og takket være de historiske bygninger, er her læ at finde.

Ønsker man at holde selskaber på Backhaus, så er der på første sal et stort lokale med høje smukke vinduer, som giver lokalet et mondænt look. Her er plads til 60 personer.

Der er også mulighed for overnatning. Backhaus har over 7 værelser, enkeltværelser og dobbeltværelser. 

Se mere information omkring, menuer og overnatnings mulighederne på hjemmesiden.

Bestil bord på Restaurant Backhaus

*Bemærk, at reservationen først er gældende, når du har modtaget en bekræftelse fra Restaurant Backhaus