Restaurant Backhaus

Dansk hygge tæt på Ribe Domkirke
Åbningstider:  Alle dage kl. 10:00 - 22:00
Priser: Hovedretter fra 128,- til 215,-

I det skønne Ribe og under 50 meter fra den ligeså berømte Domkirke ligger Backhaus. Restaurant, selskabslokaler, værelser og gårdhave. Alt sammen meget hyggeligt, ærligt og til meget rimelig priser.

Restauranten har plads til op mod 50 spisende gæster, logerende som almindelige middagsgæster der kommer ind fra gaden. Folk kommer fra nær og fjern og fra ind- og udland, for at nyde nogle helt igennem skønne danske klassikere som fx. æggekage, fyldt rødspætte, rejecocktail  eller den populære Backhausschnitzel med bearnaise. Det er store portioner så man bliver med garanti mæt. Priserne er yderst rimelige.

Hvert år afholdes ålegilde i efteråret. Her får Britta, som har drevet Backhaus i 22 år, 1 ton ål igennem sit køkken til glæde for sine mange gæster. 

Hele sommeren kan man nyde den danske mad og stemning i gårdhaven med blomsterpotter og takket være de historiske bygninger, er her læ at finde.

Ønsker man at holde selskaber på Backhaus, så er der på første sal et stort lokale med høje smukke vinduer, som giver lokalet et mondænt look. Her er plads til 60 personer.

Der er også mulighed for overnatning. Backhaus har over 7 værelser, enkeltværelser og dobbeltværelser. 

Se mere information omkring, menuer og overnatnings mulighederne på hjemmesiden.

Restaurant Backhaus

Grydergade 12
6760 Ribe

Profil: Dansk hygge tæt på Ribe Domkirke

Åbningstider:
Alle dage kl. 10:00 - 22:00

Priser:
Hovedretter fra 128,- til 215,-
Frokost fra 34,- til 165,-

array(0) { }
select profile_ref.ref_id, profile.name, profile.address, profile.username, profile.address, profile.phone from profile_ref, profile where ((profile.id=profile_ref.ref_id and profile_ref.profile_id=15389) or (profile.id=profile_ref.profile_id and profile_ref.ref_id=15389)) and profile.status != "redirect" group by profile.id order by name

 

 

 

 

Nyhedsbrev

Modtag det ugentlige nyhedsbrev fra Spiseliv med inspiration til madoplevelser – ude og hjemme.

Skriv til Backhaus

Dit navn: 
Din email: 

Skriv din besked her: