Mevlana Restaurant 
Restaurant

Mevlana Restaurant 

Jagtvej 119 | 2200 København N
Sabina
Spiseliv.dk

3 hurtige

1.

Tyrkisk restaurant

2.

God tyrkisk mad

3.

Nørrebro

Profil

Godt tyrkisk køkken for hele familien på Jagtvej

Pris
Hovedret

69 - 159

Åbningstider

Mandag - søndag: kl. 11 - 23

Kom ind og få en autentisk oplevelse af det tyrkiske køkken, i et uformelt og afslappet miljø på Nørrebro. Restaurant Mevlana byder på et bredt menukort, som omfavner hele familien i hverdagen og derfor det perfekte sted, når der er behov for en madlavningspause, men stadig et ønske om at få et godt og sundt måltid.

Restauranten er enkelt og lyst indrettet med store komfortable stole og god plads om de glasbeklædte borde. Væggene er prydet med billeder fra Tyrkiet og fine væglamper samt masser af vinduer, så man kan følge med i livet på gaden. Udenfor er der plads til 40 spisende gæster, som er et klart tilløbsstykke hele sommeren.

Dagen kan starte med en lækker morgenmad fra kl. 10:00, hvor der serveres en tyrkisk brunch anrettet pænt på tallerken helt indtil kl. 15:00.

Menukortet byder på vegetariske retter, grill retter, burger, pastaretter og pizza med sprød bund. Er man et lille selskab og gerne vil smage lidt af det hele, kan det anbefales at vælge Mevlana Luksus Köprü for 6 personer til kr. 799,- Her får man et flot fad ind på midten af bordet med masser af Tyrkiske lækkerier, dertil små skåle rundt på bordet med tilbehør. En hyggelig måde at være sammen om maden på.

Hos Mevlana går de op i smagen og bruger friske råvarer, uanset om det er a la carte, menuer eller pizza. 

Andre spisesteder