Familierestauranten Ilden byder på 15 forskellige stykker kød til sine aftengæster, som får lov at smage både gængse og mere eksotiske stykker kød. Porteføljen hos Restaurant Ilden tæller både udskæringer fra okse, gris, lam, men også dyr som vildsvin og – ikke mindst – kænguru har fundet sin vej til denne proteinhøjborg i Roskilde.
Ude i køkkenet bliver kødet nænsomt behandlet. Mange har udskæringerne har ofte simret i adskillige timer – eksempelvis simrer oksespidsbrystet hele natten over – og det både ses og mærkes naturligvis, når kniven skærer gennem muskulaturen, som var det i stedet varmt smør.
Til kødbuffeten følger en salatbuffet, som bestemt ikke holder tilbage på de grønne muligheder. Smagskombinationerne er stort set uendelige, og med forskellige indkogte saucer, garniture og friskbagt brød er det svært ikke at gå to-tre gange forbi den lange, smagfulde forsyningskæde, der konstant bliver opfyldt af Ildens opmærksomme personale.
I weekenden er der brunchbuffet – og naturligvis med masser af valgmuligheder