Ginger Spisested & Take Away Frederiksberg
Restaurant

Ginger Spisested & Take Away Frederiksberg

H.C. Ørsteds Vej 37B | 1879 Frederiksberg
Sabina
Spiseliv.dk

3 hurtige

1.

Take away med spisepladser

2.

Alt er hjemmelavet

3.

Friske råvarer og godt håndværk

Profil

Topklasse indisk køkken - alt er hjemmelavet

Pris
Hovedret

89 - 135

Åbningstider

Tirsdag - søndag: kl. 16 - 21

Man kan få indisk mad mange steder, men at få så ren en smag er en sjældenhed. 

Ginger - Restaurant og take away - er en lille restaurant med minimalistisk indretning og stor smag i maden. Abdul Rehman som driver restauranten er passioneret indenfor det indiske køkken og har lavet indisk mad i mere end 26 år. Nu driver han Ginger på Frederiksberg, hvor han rister sine egne krydderier, laver alle saucer, dip etc fra bunden og laver sammensatte retter, hvilket betyder, at hver del af en ret laves separat og samles til sidst, for at bevare smagen fra den enkelte råvare - Og det kan smages!

Samosa dejen blandes, rulles ud og fyldes med kød eller vegetarisk og myntedressingen ligges fint på siden for at bevare samosaen´s sprødhed. Kyllingekødet marineres, steges og til sidst røres ned i butterchicken saucen, som i stedet for smør, laves af cashew/mandel creme. Selv osten er lavet fra bunden, så her er kogt, presset og kølet til den rette konsistens og smag. 

Hos Ginger er der stor fokus på sundhed. Maden er vegetarisk baseret med sunde fedtstoffer fra planter og nødder, så de fleste retter kan laves med eller uden kød - samme store smag og proteinrigt.

Catering skal bestilles online 4 dage før til minimum 10 personer. Her er nogle velsammensatte buffetmenuer at vælge imellem, men selvfølgelig er Ginger fleksible såfremt det er muligt, både tidsmæssigt og sammensætning af menuen. Er der behov for dette, kontakt da venligst restauranten.


Andre spisesteder