Restaurant Frihavn
Restaurant

Restaurant Frihavn

Amerika Plads 28 | 2100 København Ø
Sabina
Spiseliv.dk

3 hurtige

1.

Dansk restaurant i klassisk design

2.

Smørrebrød til frokost og aften

3.

Stor flot terrasse med varmelamper

Profil

Dansk restaurant i særklasse

Pris
Frokost

85 - 145

Hovedret

85 - 145

Åbningstider

Mandag - lørdag: kl. 11:30 - 21:00

Det siger gæsterne
Tripadviser Logo Google Rating
3.6 3.6
Spiseliv logo
3.6

Spiseliv Rating 3.6

Få en eventyrlig oplevelse i den gamle Frihavn stationsbygning, som huser en dansk restaurant i særklasse med en stor flot terrasse. Den smukke nyrestaurerede og bevaringsværdige stationsbygning fanger øjet midt i et hav af moderne bygninger og emmer af charme og selvtillid. 

Den rummer en historie de fleste danskere vil kunne nikke genkendende til, ikke mindst de mange danske design klassikere som præger hele restauranten. Her kan man sidde komfortabelt i Børge Mogensen stole ved Kærbygaard snedkerborde, nyde maden med Royal Copenhagen, se Lyngby favne blomsterne og den lade gode Riverkaffe servere i en Stelton. 

Restaurant Frihavn er en dansk restaurant med stor æstetik i både indretning og anretning. Tjenerne på gulvet er faglig dygtige, men deres fokus er først og fremmest at give deres gæster en nærværende oplevelse hver gang. De forstår at sammensætte mad og drikke til den enkelte gæst på en hyggelig og naturlig måde. 

Køkkenet er kompromisløs på både råvarer og håndværk. Køkkenchefen er passioneret ifht. at forfriske de klassiske smørrebrød, som er genkendeligt men moderniseret til Restaurant Frihavns egen smag. Alt er hjemmelavet af de bedste sæsonvarer og anrettet smukt og indbydende på Kongeligt porcelæn, uanset om det er enkel velsmagende husmandskost eller et Stjerneskud med det hele. 

Restaurant Frihavn har plads til små og store selskaber. På første salen er et intimt lokale med udsigt til restauranten med et bredt langbord, som er godt til dagsmøder eller det lille selskab på max 20 personer. Her er også egen indgang samt en lille balkon når der trænges til lidt frisk luft.


Andre spisesteder

Error
Whoops, looks like something went wrong.