CPH Icebar
Bar

CPH Icebar

Adelgade 5-7 | 1304 København K
Sabina
Spiseliv.dk

3 hurtige

1.

40 tons polar is

2.

Fed oplevelse

3.

5 kamp og god bar

Profil

Icebar tæt på Kongens Nytorv

Pris
Åbningstider
Søndag - torsdag: kl. 12:00 - 22:00
Fredag - lørdag: kl. 12:00 - 24:00
Det siger gæsterne
Tripadviser Logo Google Rating
4.1 4.1
Spiseliv logo
4.1

Spiseliv Rating 4.1

København har fået sig en Icebar, som er lavet af Polar is, hentet 200 km nord for den svenske polarcirkel. Man tror det næsten ikke, men isblokkene er høstet ved en nord-svensk flod som hedder Torne. De er blevet transporteret til København i store blokke af 800 kg/stk og herefter mejslet og poleret af professionelle isskulptører. I alt 40 tons is har det krævet at bygge Isbaren.

Det er en oplevelse ud over det sædvanlige, for isskulptørerne har virkelig formået at få smukke billeder og de naturlige mønstre frem, som isen selv danner. Det er det unikke ved at det er frossen flodvand, fremfor en giga isterning fra fryseren. Og ved hjælp af lysindfald, kommer den blå farve i isen frem og gør oplevelsen endnu rigere. Isskulptørerne har lavet en linse ud af isen, som forvrænger folks ansigter, et shuffleboard, et langbord, baren og alle vægge.

Drinksene bliver naturligvis også serveret i glas lavet af is. Det er en anderledes oplevelse at drikke af et iskoldt glas, for det får væsken til at føles varmere og samtidigt prikker det i læberne. Selvom graderne ligger på minus 6-7, så fryser man ikke, da man bliver udstyret med en kappe som holder på kropsvarmen. Den er både let at tage på og af og vejer næsten ingenting.

Entréen koster kr. 125,- inklusiv en drink. Man har et tidsrum på 45 minutter og det er rigelig tid til at få en helt speciel oplevelse. Skal det være ekstra sjovt, så prøv en 5 kamp i isbaren - dette får du sammen med entre, 1 drink og 2 shots for kun kr. 195,-

CPH Icebar er en del af Generator Hostels, som også huser petanquebaner, shuffleboards, bar, restaurant, loungemiljøer og udendørs gårdterrasser på 1. sal i hjertet af København. En god destination for firmaudflugter, teambuildings, polterarbender, familietur eller bare 2 personer som vil være en del af et aktivt miljø, tæt på alt.

 

 

 

 

Andre spisesteder