Reef N'Beef
Restaurant

Reef N'Beef

Jernbanegade 4 1608 København K | 1608 264
Sabina
Spiseliv.dk
Profil

Australsk restaurant med eksotiske specialiteter og store bøffer

Pris
Hovedret

148 - 310

Menu

395 -

Åbningstider
16.00-24.00
Køkkenet lukker 23.00
Det siger gæsterne
4.4

powered by

Tripadviser Logo Google Rating
4.2 4.2
Spiseliv logo
4.3

Spiseliv Rating 4.3

Da Reef'n'Beef åbnede i 1991 var den Europas første australske spisested, og selvom restauranten siden er flyttet fra den originale placering på Landemærket er Reef'n'Beef fortsat den ypperste repræsentant for det finere, australske køkken herhjemme.

Såvel spisekort som indretning henter sin inspiration "down under", og her finder man alt fra kænguru, emu og krokodille til steaks af australsk certificeret waguy. I det hele taget bærer menuen præg af australiernes smag for store bøffer og vidner om, at det australske køkken er et fusionskøkken, hvor lokale råvarer blandes med ingredienser fra Asien og middelhavslandene. "Bush Tucker" er det australske ord for mad, som tilberedes med stor variation af krydderurter, krydderier, svampe, frugter, blomster, grønsager, kød, fjerkræ og krybdyr, som udelukkende findes i Australien.

At Australien også er et markant vinland, præger naturligvis vinkortet. Her er både daglig- og luksusvine fra det store kontinent.

Reef'n'Beef har åbent både til frokost og aften, ligesom restauranten også kan lægge hus til selskaber på op til 150 gæster, heraf 50 i "Oz Lounge" i underetagen.

Andre spisesteder

Bestil bord på Reef N'Beef

*Bemærk, at reservationen først er gældende, når du har modtaget en bekræftelse fra Reef N'Beef