Cafe Quedens Gaard
Cafe

Cafe Quedens Gaard

Overdammen 10 | 6760 Ribe
Sabina
Spiseliv.dk

3 hurtige

1.

Cafe og butik i hjertet af Ribe By

2.

Skønne terrasser og rosenhave

3.

Smuk havestue til selskaber

Profil

Hyggelig cafe i den historiske købmandsgård i Ribe by.

Pris
Frokost

49 - 195

Hovedret

89 - 195

Åbningstider

Alle dage: 9:30 - 18:00

Det siger gæsterne
Tripadviser Logo 4.0

4.0 anmeldelser

Spiseliv logo
4.0

Spiseliv Rating 4.0

Midt i middelalderbyen Ribe ligger Cafe Quedens Gaard i den gamle købmandsgård tæt på Ribe Domkirke. Der har siden middelalderen været drevet forretning i huset, der er opkaldt efter slægten Quedens som havde manufakturhandel i bygningerne. Her har tidligere været museum, men stedet fungerer nu som cafe, krambod og kulturhus med mange forskellige kulturaktiviteter.

Der serveres traditionel cafemad, man kan bestille nachos, en burger eller man kan lade sig friste af dagens tilbud på tavlen. Man kan også nyde en fiskeanretning med frisk laksetatar eller en lækker tapastallerken. Al maden hos Cafe Quedens Gaard er hjemmelavet.

Det er muligt at leje den lyse havestue med udsigt til rosenhaven til en fødselsdag, en barnedåb eller lignende. Det er ligeledes muligt at nyde en aperitif i den smukke baghave, som ligger op ad åen, inden man sætter sig til bords.

Der er løbende arrangementer omkring Quedens Gaard, som er et aktivt kulturhus. Her kan blandt andet nævnes Kulturnat, musikarrangementer med bl.a. Niels Hausgaard, Valentinsaften og Påskefrokost.

Når man tager et kig på menukortet bliver det tydeligt at Quedens Gaard støtter kulturen i Ribe. Man kan bestille en Museumsbrunch, her får man, udover en skøn brunch på cafeen, et adgangskort til Ribe Kunstmuseum samme dag. Følg arrangementerne på her

 

Andre spisesteder