Restaurant Promenaden
Restaurant

Restaurant Promenaden

Frederiksberg Alle 58 | 1820 Frederiksberg C
Sabina
Spiseliv.dk
Profil

Et lille stykke Paris på Frederiksberg

Pris
Hovedret

55 - 195

Åbningstider
Søn-man: 10 - 21
Tir-lør:10 - 24
Frokost

Alle dage:10-16

Hvis du vil finde et lille stykke Paris i København, så er Promenaden, der ligger på Frederiksberg Alle et oplagt valg. Om sommeren er der et summende udendørsliv og om vinteren kan gæsterne hygge indendørs. Det er en café med et robust brasserie køkken. Interiøret passer til stedet. Under en renovering er der nemlig kommet nogle smukke gamle vægmalerier til syne, der illustrerer de mage teatre, der kendetegner området. Ellers er væggene malet gule og giver et varmt skær i hele restauranten, hvor bordene er pyntet med hvide duge og levende lys. Der er i øvrigt adskillige billeder af danske kendte skuespillere både på stueplan og i selskabslokalerne nedenunder.

Køkkenet har fået fine omtaler i medierne, og maden skulle være af god kvalitet alt tilberedt med friske råvarer. Der er retter som fersk røget laks med dild og citron, gedeost med rødbeder, solbær og hasselnødder, blæksprutte stegt med citron, persille, mandler og courgetter og fransk bondesalat med sprød gris og pocheret æg. Og i den lidt mere mættende ende Moules frites; dampede blåmuslinger med pommes frites, rørt tatar med sennep, tomat, kapers og cognac, hertil salat og pommes frites og burger af hakket oksekød med cheddar, tomatrelish, mayo og pommes frites.

I dag er stedet velbesøgt af teatergæster og Frederiksbergborgere. I gammel tid var caféen et mødested for vognmænd, der skulle have en pause inden deres tur gik videre. Promenaden har nogle herlige festlokaler i kælderen, hvor der er plads til store selslaber.

 

 

Andre spisesteder

Bestil bord på Restaurant Promenaden

*Bemærk, at reservationen først er gældende, når du har modtaget en bekræftelse fra Restaurant Promenaden