Restaurant Promenaden

Et lille stykke Paris på Frederiksberg
Åbningstider:  Søn-man: 10 - 21
Tir-lør:10 - 24
Priser: Hovedretter fra 55,- til 195,-

Hvis du vil finde et lille stykke Paris i København, så er Promenaden, der ligger på Frederiksberg Alle et oplagt valg. Om sommeren er der et summende udendørsliv og om vinteren kan gæsterne hygge indendørs. Det er en café med et robust brasserie køkken. Interiøret passer til stedet. Under en renovering er der nemlig kommet nogle smukke gamle vægmalerier til syne, der illustrerer de mage teatre, der kendetegner området. Ellers er væggene malet gule og giver et varmt skær i hele restauranten, hvor bordene er pyntet med hvide duge og levende lys. Der er i øvrigt adskillige billeder af danske kendte skuespillere både på stueplan og i selskabslokalerne nedenunder.

Køkkenet har fået fine omtaler i medierne, og maden skulle være af god kvalitet alt tilberedt med friske råvarer. Der er retter som fersk røget laks med dild og citron, gedeost med rødbeder, solbær og hasselnødder, blæksprutte stegt med citron, persille, mandler og courgetter og fransk bondesalat med sprød gris og pocheret æg. Og i den lidt mere mættende ende Moules frites; dampede blåmuslinger med pommes frites, rørt tatar med sennep, tomat, kapers og cognac, hertil salat og pommes frites og burger af hakket oksekød med cheddar, tomatrelish, mayo og pommes frites.

I dag er stedet velbesøgt af teatergæster og Frederiksbergborgere. I gammel tid var caféen et mødested for vognmænd, der skulle have en pause inden deres tur gik videre. Promenaden har nogle herlige festlokaler i kælderen, hvor der er plads til store selslaber.

 

 

Restaurant Promenaden

Frederiksberg Alle 58
1820 Frederiksberg C

Profil: Et lille stykke Paris på Frederiksberg

Åbningstider:
Søn-man: 10 - 21
Tir-lør:10 - 24

Frokost:
Alle dage:10-16

Priser:
Hovedretter fra 55,- til 195,-

array(0) { }
select profile_ref.ref_id, profile.name, profile.address, profile.username, profile.address, profile.phone from profile_ref, profile where ((profile.id=profile_ref.ref_id and profile_ref.profile_id=5283) or (profile.id=profile_ref.profile_id and profile_ref.ref_id=5283)) and profile.status != "redirect" group by profile.id order by name

 

 

 

 

Nyhedsbrev

Modtag det ugentlige nyhedsbrev fra Spiseliv med inspiration til madoplevelser – ude og hjemme.

Bestil bord på Restaurant Promenaden

Dit navn: 
Din email: 
Dit tlf.nr.: 
Dato: 
Tidspunkt: 
Antal personer: 
Kommentarer:
Bemærk, at reservationen først er gældende, når du har modtaget en bekræftelse fra Restaurant Promenaden.

Skriv til Restaurant Promenaden

Dit navn: 
Din email: 

Skriv din besked her: