Susu Sushi
Restaurant

Susu Sushi

Møllegade 13 | 2200 København N
Sabina
Spiseliv.dk
Profil

Sushi restaurant og takeaway på Nørrebro

Pris
Hovedret

25 - 250

Åbningstider
Man-Tors: 16.00 - 22.00
Fre-Lør: 16.00 - 22.30
Søn: 16.00 - 21.30
Det siger gæsterne
4.4

powered by

Tripadviser Logo 4.0

4.0 anmeldelser

Tripadviser Logo Google Rating
4.3 4.3
Spiseliv logo
4.2

Spiseliv Rating 4.2

Susu sushi ligger på Møllegade på Nørrebro. Inde i lokalerne er der en meget hyggelig, moderne indretning; stilrene møbler, behagelig belysning, rustikke lanterne i loftet, fotografier af asiatiske locations og fine detaljer. Fra bordene kan man se den åbne disk, hvor kokkenen fremstiller sushi.

Sushien er fint tilberedt der er to menukort et til restauranten og et som takeaway. I restauranten er der forskellige sammensatte menuer som fx menu 1, der byder på nigiri, in and out laks med chili sesam, dynamite tiger, rispapir tuna takaki med goma dressing. Ud over sushi er der forskellige salater: Veggie salad, Grilled chicken salad, Crayfish salad og Seafood salad. Supper, forskellige forårsruller, spyd og et hav af andre lækkerier. Som takeaway kan du få sushi boxes med et utal forskellige slags sushi. Derudover er der dampende varme wok-retter og spyd.

Susu sushi på Møllegade er en dejlig lille oase mindt på det rå Nørrebro. Både det behagelige interør og den lækre sushi er en god oplevelse.

Andre spisesteder

Bestil bord på Susu Sushi

*Bemærk, at reservationen først er gældende, når du har modtaget en bekræftelse fra Susu Sushi