Il Capo Del Forno

Romantisk Italiensk Restaurant i Hvidovre
Åbningstider:  Alle dage 14.00 - 21.30

 Il Capo Del Forno er en lille romantisk italiensk restaurant midt i Hvidovre ved frihedens station, det er samtidig den eneste italienske restaurant med ægte stenovn til at lave nogle fantastiske syditalienske pizzaer med friske italienske råvarer.

Deres specielle med er uden enzymer og tilsætningsstoffer, men er fyldt med protien. Kun naturlige ingredienser som gær, vand og salt tilsættes i melt til fremstilling af dejen.Den hæver i en til to dage og danner derefter grundlag for Il Capos pizzaer.

Il Capos stenovn skaber en autentisk italiensk smag, med en flammevarmede skarpe der giver den perfekte pizza smag og er karakteristisk for en ægte sygitaliensk pizza.

Il Capo har også pasta og kød retter på menukortet.

 

 

Il Capo Del Forno

Gl. Køgelandevej 310 st tv
2650 Hvidovre

Profil: Romantisk Italiensk Restaurant i Hvidovre

Åbningstider:
Alle dage 14.00 - 21.30

array(0) { }
select profile_ref.ref_id, profile.name, profile.address, profile.username, profile.address, profile.phone from profile_ref, profile where ((profile.id=profile_ref.ref_id and profile_ref.profile_id=17333) or (profile.id=profile_ref.profile_id and profile_ref.ref_id=17333)) and profile.status != "redirect" group by profile.id order by name
Italiensk   Pizza  

 

 

 

 

Nyhedsbrev

Modtag det ugentlige nyhedsbrev fra Spiseliv med inspiration til madoplevelser – ude og hjemme.

Skriv til Il Capo Del Forno

Dit navn: 
Din email: 

Skriv din besked her: