Poonchai
Restaurant

Poonchai

Istedgade 1 1650 København V | 1650 270
Sabina
Spiseliv.dk
Profil

Thai-restaurant lige bag hovedbanegården i København 5% på alt ud af huset

Pris
Hovedret

95 - 135

Åbningstider
Alle dage: 12.00-24.00
Køkkenet lukker 22.00

Midt i København lige ved indgangen til Hovedbanegården, får du held og lykke. Her ligger restauranten Poonchai, der betyder held og lykke, lige i starten af Istedgade. Køkkenet byder på alle de traditionelle thairetter med lige så mange farvesymfonier som de mange flotte fisk i det store akvarium, der står i restauranten. Et omfattende menukort fortæller at du kan vælge Kylling med cashewnødder, karryretter, nudler, stegte ris, thaiforårsruller, laks, blæksprutter, and og hertil farverne i form af alle mulige grøntsager.

 

En god thairestaurant forstår at behandle de klassiske ingredienser som ingefær, kokosmælk, sursød - og østerssauce. chili, lime og koriander, så de falder i danskernes smag. Ikke for stærkt, men alligevel så vi får et frisk pust fra det eksotiske Asien. Og ejeren og kokken Anursorn, som overtog restauranten i starten af 2008 har stolt ført menukortet videre fra den forrige ejer, så stamkunderne stadig kikker forbi. En af de retter, der ofte går igen ved bordene er kylling med cashewnødder eller grøn karry. Er du bange for at måltidet bliver for stærkt, så tøv ikke med at bede om en særlig mild styrkegrad af retten.

Restauranten har også to menuer at vælge imellem til ganske rimelige priser

Der er plads til 50 gæster i lokalerne og mulighed for lukkede selskaber, hvis du har lyst til at invitere alle vennerne på thaimad.

Andre spisesteder

Bestil bord på Poonchai

*Bemærk, at reservationen først er gældende, når du har modtaget en bekræftelse fra Poonchai