Pizza og Brød - LUKKET
Restaurant

Pizza og Brød - LUKKET

Cityringen 4 | 2630 Taastrup
Sabina
Spiseliv.dk

3 hurtige

1.

Gourmet pizza

2.

Pizzabåde og sandwich

3.

Take away og levering

Profil

Pizza og sandwich af gourmet kvalitet i Madstaderne, City2

Pris
Hovedret

69 - 115

Åbningstider

Mandag: Lukket

Tirsdag-fredag 11-19
Lørdag og søndag 11-17

Det siger gæsterne
Tripadviser Logo Google Rating
4.6 4.6
Spiseliv logo
4.6

Spiseliv Rating 4.6

Drømmer du om at smage en pizza med en sprød bund, toppet med de bedste råvarer i fin balance og kombination, som giver en velsmag uden lige. Så er det en tur forbi Madstaderne i City2 i Taastrup.

Pizza og Brød har et team af passionerede folk, som hver dag lægger sig i selen for at give sine gæster den bedste smag. Pizzaerne er af meget høj kvalitet og på menukortet finder man sammensætninger, som ikke ses andre steder. Her kan nævnes hustruen´s favorit med italiensk salami, salciccia pølse, svampe, langtid simret tomatsauce og delikat ostemix af stracciatella, mozarella og parmesan, trøffelsauce og friske krydderurter. Eller pizza med Skagen skinke (modnet 12-14 måneder og lavet i skinkehuset på kajen i Skagen) med cremet gorgonzola og fyldig rucola salat vendt i syrlig vinaigrette. 

Er man til de mere klassiske og velkendte, så er der også Margarita, kartoffelpizza og salat pizza med kebab, men igen, alle toppings er af bedste kvalitet. 

Udover pizza tilbyder Pizza og Brød lækre italienske sandwiches og pizzabåde, som kan pakkes sammen og tages med i hånden.

Al mad kan nydes i Madstadernes små hyggelige kroge, tages med hjem eller leveres. 


Andre spisesteder