Peter Lieps Hus
Restaurant

Peter Lieps Hus

Dyrehaven 8 | 2930 Klampenborg
Sabina
Spiseliv.dk

3 hurtige

1.

Klassisk dansk 

2.

Beliggende i Dyrehaven

3.

Frokost åben forår og sommer

Profil

Klassisk dansk mad i idylliske omgivelser i Dyrehaven.

Pris
Hovedret

79 - 229

Åbningstider
Marts – 8. Maj
Tir–Søn: 11-16

9. Maj – 31. August
Man–Lør: 11-24
Søn: 11-17
Det siger gæsterne
Tripadviser Logo 3.5

3.5 anmeldelser

Tripadviser Logo Google Rating
3.9 3.9
Spiseliv logo
3.7

Spiseliv Rating 3.7

I den idylliske Dyrehaven nord for København har traktørstedet Peter Lieps Hus haft adresse i snart 130 år. Restauranten er opkaldt efter Peter Liep, som var skytte i Dyrehaven og første gang åbnede dørene til spisestedet i 1888.

I dag føles det stadig som at træde indenfor i en svunden tid, når man har sat sig til rette i restauranten. Peter Lieps Hus tilbyder traditionel dansk mad, hvor fokus er på gode råvarer og velsmagende mad. Man fornemmer en tydelig stolthed over stedets lange historie i retterne, Peter Lieps Hus serverer.

Til frokost tilbyder restauranten blandt andet en klassisk sildemad, en fristende fiskefilet med rejer og mayonnaise og saftig pariserbøf med rigelig af hjemmegjort tilbehør. Priserne ligger mellem 79-89 kroner pr. smørrebrød. Restauranten har også et udvalg af varme frokostretter – eksempelvis æggekage. Der er også mulighed for at vælge Platten, hvor man virkelig bliver forkælet.

Restauranten har et godt udvalg af øl, vin og spiritus – naturligvis også snaps til sildemadden.

I sommersæsonen er Peter Lieps Hus yderligere åbent til aften, hvor menukortet er tilpasset de lange sommeraftener. Men med de mange sommerbesøgende i Dyrehavens rekreative areal – og forlystelseshaven Bakken lige ved siden af – bør man bestille bord, hvis man vil vide sig sikker på en plads i restauranten. Det er også muligt at sidde udenfor i de varme måneder.

Peter Lieps Hus er en restaurant, som emmer af historie og kvalitet i tilgangen til spisestedets mad. 

Andre spisesteder