Petanque og Shuffleboard bar - Generator
Restaurant

Petanque og Shuffleboard bar - Generator

Adelgade 5-7 | 1304 København K
Sabina
Spiseliv.dk
Profil

Petanque, Shuffleboards og andre aktiviteter samt god mad tæt på Kongens Nytorv

Pris
Åbningstider
Petanque: kl. 11:00 - 21:30 (sidste booking)
Shuffleboards: Kl. 11:00 - sent
Andre spil: Kl. 11:00 - sent
Mad fra Restauranten fra kl. 12:00
Terrasserne er åbne fra kl. 07:00 - 22:00
Det siger gæsterne
Tripadviser Logo Google Rating
4.2 4.2
Spiseliv logo
4.2

Spiseliv Rating 4.2

 

Generator Hostel er en historie for sig selv. I en stille gade, tæt på det travle Kongens Nytorv, kan man bo billigt og komfortabelt, lave sjove aktiviteter, spise god og bæredygtig mad samt komme en tur nord for polarcirklen i samme hus.

Generator´s lidt anonyme indgang fra Adelgade leder op til et sandt mekka af en legeplads for unge og ungdommelige voksne. Her kommer alle slags folk fra hele verden og leger med. Så her er en enestående mulighed for at møde mennesker fra hele verden, som er på gennemrejse og har masser af historier med i baggagen. Og det er det mest naturlige at tale med de andre gæster, sådan har miljøet ganske enkelt udviklet sig. Københavnerne har også fået øjnene op for dette unikke rum i hjertet af deres egen by. Flere end 26.000 københavnere lagde vejen forbi i 2016, blot for at spille, spise og hygge på de mange udendørs terrasser og indendørs miljøer. 

Her spilles Petanque på en flot lys og overdækket bane mellem Københavns bygninger, som tårner sig op og med åben himmel. Et Københavnsk gårdmiljø på første sal. Det anbefales at booke en bane inden på petanquebar.dk 

Indenfor er flere elegante Shuffleboards, pakket ind i stemningsfuld indretning med flotte tapeter og retrolamper. Fladskærmene hjælper med reglerne, så der er ingen undskyldning for ikke at spille med.

De 5 Shuffleboards og 4 Petanquebaner kan bookes for hhv. kr. 50,-/person fra søndag til torsdag. Fredag og lørdag for kr. 75,-/person.

Dart spilles ved baren, hvor et smilende personale altid står klar til at servere alskens drikkevarer og dejlige snacks, burgere, flatbreads m.m. undervejs.

Poolbordet står midt i restauranten, så alle kan følge med. Har man engang været mester i Donkey Kong og Pac-man, så har man her mulighed for at teste om man stadig har det i sig på de gamle retro-maskiner.

Har man fået varmen eller bare godt vil en hurtig smuttur til det norden, har Generator en Icebar og det er en helt speciel oplevelse man bør give sig selv. Det koster kr. 150,- og inkluderer en drink samt et shot. Og der følger selvfølgelig en let og lun kappe med på turen.

En god destination for firmaudflugter, teambuildings, polterarbender, familietur eller bare 2 personer som vil være en del af et aktivt miljø, tæt på alt.

 

 

 

Andre spisesteder