Penthouse

Natklub med fri bar i Indre by
Åbningstider:  Natklubben er åben fredag og lørdag fra kl. 20.00

Penthouse skaber anderledes og unikke oplevelser i natten. Besøg Penthouse om natten og oplev en aften, hvor du og dit selskab er centrum for en helt igennem uovertruffen serviceoplevelse i det Københavnske natteliv.. Oplev et musikkoncept med et blændende musikmix der tilgodeser alle, et top motiveret personale samt en fortryllende feststemning

Som navnet antyder, er Penthouse indrettet som en stor luksus penthouselejlighed. ”Udsigten” fra vinduerne skifter efter tema, så du f.eks. kan nyde New York skyline eller Berlin. Den store klub er indrettet med 1930’erne som forbillede.

Balcony finder du på balkonerne, som omkranser det store Ballroom i midten af Penthouse. Her er sofagrupper indrettet til intim og privat stemning. Sofaerne kan bookes med bordservering for en eksklusiv oplevelse.

Det store dansegulv midt i Ballroom er også omkranset af sofagrupper. DJ’en spiller elektronisk house og der er jævnligt besøg af internationale DJ’s. I forbindelse med Ballroom ligger den udendørs rygegård, hvor musikken er mere rolig.

Penthouse

Nørregade 1
1165 København K

Profil: Natklub med fri bar i Indre by

Åbningstider:
Natklubben er åben fredag og lørdag fra kl. 20.00

array(0) { }
select profile_ref.ref_id, profile.name, profile.address, profile.username, profile.address, profile.phone from profile_ref, profile where ((profile.id=profile_ref.ref_id and profile_ref.profile_id=15196) or (profile.id=profile_ref.profile_id and profile_ref.ref_id=15196)) and profile.status != "redirect" group by profile.id order by name

 

 

 

 

Nyhedsbrev

Modtag det ugentlige nyhedsbrev fra Spiseliv med inspiration til madoplevelser – ude og hjemme.

Skriv til Penthouse

Dit navn: 
Din email: 

Skriv din besked her: