Pejsegaarden selskaber og firma events
Catering

Pejsegaarden selskaber og firma events

Frederikssundsvej 343 | 2700 Brønshøj
Sabina
Spiseliv.dk

3 hurtige

1.

Selskabslokaler til små og store selskaber

2.

Events og konferencer

3.

Pakkeforslag og fleksible løsninger

Profil

Flotte selskabssale og intime stuer til fester og konferencer i Brønshøj

Pris
Menu

395 -

Åbningstider

Efter aftale

Pejsegaarden er en smukt indrettet historisk bygning med i alt 4 storslåede sale og 2 komfortable pejsestuer, som alle fremstår flot med samme storhed og stemning, som da stedet åbnede i 1945. Her afholdes alt fra små intime selskaber til store bryllupsfester med dans til den lyse morgen og konferencer med plads til 150 personer. 

Konference
Pejsegaarden ligger på Frederikssundsvej og der er let adgang fra motorvejen samt parkering, hvilket gør det let for firmaer at samle kollegaer et sted til konference i hyggelige omgivelser og med god plads til både samling i de store sale og gruppearbejde i tilstødende stuer. Der er professionelt av-udstyr i alle sale, så det er blot hvilke omgivelser den enkelte konference har behov for. 

Små intime selskaber
Pejsestuerne ligger op til små middagsselskaber, som ønsker sig hjemlige omgivelser og udgang til terrasse, når der trænges til frisk luft. 

Store fester
Tre af husets store sale ligger op til den helt store fest med plads til dans og har hver sine fordele. Spejlsalen er måske den mest spektakulære med flotte lyse tapeter, spejle, hvide trælister og prismer i loftet. Her kan åbnes op til kaffestuen og bar, alt imens der gøres klar til dans. Gobelin salen er rustik med to gigantiske lysekroner, masser af varme, bar og udgang til egen gårdhave. Mallorcastuen er mere intim og har et ekstra plan, som kan benyttes som underholdningsscene, lounge eller andet og terrassedøre ud til egen gårdhave. 

Pejsegaardens natklub "Speak easy" 

Så er vi tilbage i tiden, med egen bagindgang til den hemmelige underholdning og kendisser som ikke vil ses. Her er Natklubben med lounge område, dansegulv og DJ pult med leopard beklædning og discoletter (toiletter). Her er før blevet dækket op til middag, som hurtigt fjernes så der bliver plads til festen.

Fælles for hele huset er at der er plads til at være kreativ, så selskabspakker og mødepakker er til inspiration og med professionelle DJ´s i huset, er der altid styr på den gode lyd, som er essentielt for en vellykket dansefest eller konferencen med talere. 

Se mere på hjemmesiden eller ring til Søren og Martin på telefon: 20252181 eller mail: kontakt@pejsegaarden.com, som altid er klar til at finde de bedste løsninger til dit selskab eller firma event. 

Andre spisesteder