Peder Oxe
Restaurant

Peder Oxe

Gråbrødretorv 11 | 1154 København K
Sabina
Spiseliv.dk

3 hurtige

1.

Københavnerklassikeren

2.

Det gode smørrebrød i historiske rammer

3.

Først med sæsonens råvarer

Profil

Stemningsfuld restaurant med fokus på bøffer og klassisk frokost

Pris
Frokost

55 - 160

Hovedret

150 - 250

Åbningstider

Søndag - torsdag: 11:00 - 22:30
Fredag og lørdag: 11:00 - 23:00
Køkkenet åbner 30 min senere og lukker 30 min før.

Det siger gæsterne
4.2

powered by

Tripadviser Logo 4.0

4.0 anmeldelser

Tripadviser Logo Google Rating
4.1 4.1
Spiseliv logo
4.1

Spiseliv Rating 4.1

Peder Oxe er nærmest en institution blandt restauranter i Indre By. Den nordisk- og franskinpirerede restaurant har ligget på det hyggelige Gråbrødretorv siden 1975.

Træd ind i fortiden i denne smukt dekorerede restaurant. Der er dækket op med hvide duge og majestætisk tapet pryder væggene, men atmosfæren er hyggelig og afslappet med ild i pejsen og hjemmebrygget krydderbrændevin.

Til frokost kan du vælge mellem et udvalg af danske smørrebrødsklassikere, ligesom der også er mulighed for en smørstegt rødspætte med kapers og citron. Du kan også gå ombord i salatordet, som bugner af årstidens grøntsager og hjemmelavede dressinger.

Aftenmenuen starter kl. 17 og følger sæsonen og er inspireret både af det nordiske og det franske køkken.  Smørstegt søtunge, oksemørbrad og braiseret lammeskank er blot nogle af de mange fristelser. 

Vinkortet er rimeligt prissat - du kan få en flaske god champagne for 375 kroner - og kommer godt omkring i vinens verden. Hovedvægten er på klassiske europæiske distrikter, men du finder også flere oversøiske vine.

Om sommeren kan du nyde stemningen på Gråbrødretorv, hvor restauranten tilbyder udeservering.

Andre spisesteder