Peder Oxe

Peder Oxe

Gråbrødretorv 11 |1154
Sabina
Spiseliv.dk
Profil

Stemningsfuld restaurant med fokus på bøffer og klassisk frokost

Pris
Frokost

55 - 160

Hovedret

150 - 250

Åbningstider

Restaurant
Søndag til onsdag kl. 10 - 23.30
Torsdag til lørdag kl. 10 - 24

Køkken
Søndag til onsdag kl. 11.30 - 22.30
Torsdag til lørdag kl. 11.30 - 23

Peder Oxe er nærmest en institution blandt restauranter i Indre By. Den nordisk- og franskinpirerede restaurant har ligget på det hyggelige Gråbrødretorv siden 1975.

Indretningen er klassisk og stilren. Her er hvide duge på bordene, lyse vægge, kunstmalerier på væggene og knitrende ild i den åbne pejs. Alt sammen elementer, der bidrager til den hyggelige stemning og følelsen af klassisk komfort.

Til frokost kan du vælge mellem et udvalg af danske smørrebrødsklassikere, ligesom der også er mulighed for en smørstegt rødspætte med kapers og citron. Du kan også gå ombord i salatordet, som bugner af årstidens grøntsager og hjemmelavede dressinger.

Aftenmenuen følger sæsonen og er inspireret både af det nordiske og det franske køkken.  Smørstegt søtunge, oksemørbrad og braiseret lammeskank er blot nogle af de mange fristelser. 

Vinkortet er rimeligt prissat - du kan få en flaske god champagne for 375 kroner - og kommer godt omkring i vinens verden. Hovedvægten er på klassiske europæiske distrikter, men du finder også flere oversøiske vine.

Om sommeren kan du nyde stemningen på Gråbrødretorv, hvor restauranten tilbyder udeservering.

Peder Oxe er nærmest en institution blandt restauranter i Indre By. Den nordisk- og franskinpirerede restaurant har ligget på det hyggelige Gråbrødretorv siden 1975.

Indretningen er klassisk og stilren. Her er hvide duge på bordene, lyse vægge, kunstmalerier på væggene og knitrende ild i den åbne pejs. Alt sammen elementer, der bidrager til den hyggelige stemning og følelsen af klassisk komfort.

Til frokost kan du vælge mellem et udvalg af danske smørrebrødsklassikere, ligesom der også er mulighed for en smørstegt rødspætte med kapers og citron. Du kan også gå ombord i salatordet, som bugner af årstidens grøntsager og hjemmelavede dressinger.

Aftenmenuen følger sæsonen og er inspireret både af det nordiske og det franske køkken.  Smørstegt søtunge, oksemørbrad og braiseret lammeskank er blot nogle af de mange fristelser. 

Vinkortet er rimeligt prissat - du kan få en flaske god champagne for 375 kroner - og kommer godt omkring i vinens verden. Hovedvægten er på klassiske europæiske distrikter, men du finder også flere oversøiske vine.

Om sommeren kan du nyde stemningen på Gråbrødretorv, hvor restauranten tilbyder udeservering.

Bestil bord på Peder Oxe

*Bemærk, at reservationen først er gældende, når du har modtaget en bekræftelse fra Peder Oxe