Thomas Pasfalls restaurant i Odense
Åbningstider:  Tirsdag-lørdag: kl. 17.30 – 22.30 (17.30 – 01.00)
Søndag-mandag: Åben efter aftale
Priser:
Menuer fra 355,- til 445,-

Man træder inden for i det elegant indrettede lokale med højt til loftet og åbnet køkken, som på en gang skaber hygge og en nærværende stemning. Nærvær hos Pasfall, vil man også opleve i form af virkelig god service og den venlige imødekommende betjening. Indretningen er holdt i helt enkle hvide, grå og sorte nuancer, med elementer fra naturen som træ, sand og ild i de tændte stearinlys. Den enkle indretning giver ro for øjet og gør at man i al enkel kan slappe af, nyde samværet, måltidet og den rare atmosfære.

Køkkenet er fransk inspireret, med plads fornyelse og kraftige med rødder i det fynske, som inspirerer i høj grad, når det gælder råvarevalg fra nærområdet. Hos Pasfall kan man nemlig både opleve boghvedechips, rygeosten og den fynske klassisker, brunsvigeren – alt sammen tilberedt med øje for fornyelse og gastronomi.

Menukortet er fyldt med herlige retter med udgangspunkt i det fynske spisekammer, hvorfra man typisk vælger 4-9 retter. Derudover er her anretninger med fisk & skaldyr, lidt til vegetaren, kød samt ost og sødt. Man kan også lade køkkenet vælge menuen og lade sig overraske.

Samme menukort er gældende for frokosten, dog er her også en Businesslunch, som består af forret og hovedret.

Vinkortet er har et stort udvalg af både hele flasker og af vine på glas.

Menukortet indbyder både til en gastronomisk hel aftens oplevelse, men også til at man kan komme forbi til et par enkle retter og et virkelig godt måltid, inden biografturen eller teateret.

Selskaber: På 1. sal kan Taffelanden, som selskabslokalet kaldes, rumme plads til selskaber med op til 90 personer. Her er går den samme enkle indretning igen og fra de høje vinduer kommer et helt fantastisk lysindfald. Er vejret til det, så kan selskabet også nyde udsigten og en enkel servering fra tagterrassen på toppen af bygningen. 

Vinkælderen: I kælderen finder man den hyggelige og intime vinkælder, her kan man bestille bord hvis man ønsker er mere intim spiseoplevelse, eller hvis logen skal holde fest. Her er væggene prydet af årgangsvine fra top til bund og her skabes en helt særlig stemning.

Bordbooking: online på hjemmesiden eller på telefon.

Pasfall

Brandts Passage 31
5000 Odense C

Profil: Thomas Pasfalls restaurant i Odense

Åbningstider:
Tirsdag-lørdag: kl. 17.30 – 22.30 (17.30 – 01.00)
Søndag-mandag: Åben efter aftale

Frokost:
Tirsdag-lørdag: kl. 11:30 – 14:30 (11:30-16:00)

Priser:
Menuer fra 355,- til 445,-
Frokost fra 95,- til 175,-

array(2) { [1920]=> string(26) "En bid af Pasfall med hjem" [2152]=> string(52) "Vildtsæsonen hyldes hos Pasfall - Reserver bordet nu" }
select profile_ref.ref_id, profile.name, profile.address, profile.username, profile.address, profile.phone from profile_ref, profile where ((profile.id=profile_ref.ref_id and profile_ref.profile_id=14537) or (profile.id=profile_ref.profile_id and profile_ref.ref_id=14537)) and profile.status != "redirect" group by profile.id order by name

 

 

 

 

Nyhedsbrev

Modtag det ugentlige nyhedsbrev fra Spiseliv med inspiration til madoplevelser – ude og hjemme.

Skriv til Pasfall

Dit navn: 
Din email: 

Skriv din besked her: