Olivia Brasserie
Cafe

Olivia Brasserie

Vintapperstræde 37 | 5000 Odense C
Sabina
Spiseliv.dk

3 hurtige

1.

Parisisk stil og charme

2.

Skøn terrasse i Vintapperstræde

3.

Åben fra morgen til aften

Profil

Charmerende cafe og brasserie i Vintapperstrædet med god mad, vin og indbydende kage montre

Pris
Frokost

159 - 199

Hovedret

229 -

Menu

299 - 399

Åbningstider

Søndag – Torsdag: 10:00 – 23:00
køkkenet: 10:00 – 22:15

Fredag – Lørdag: 10:00 – 24:00
køkkenet: 10:00 – 22:15

Det siger gæsterne
Tripadviser Logo Google Rating
4.1 4.1
Spiseliv logo
4.1

Spiseliv Rating 4.1

Olivia Cafe og Brasserie rimer på ultimativ hygge fra morgen til aften i det charmerende Vintapperstræde i hjertet af eventyrlige Odense. Her kan man sidde på den skønneste terrasse i solen eller under markiserne eller bag de sprossede ruder, i den hyggeligste franske stue.

Olivia åbner dørene hver dag kl. 10:00 med frisklavede fristelser i kagemontren, friskbrygget kaffe og 3 forskellige brunch, serveret i portionsanretninger ved bordet - og der er mere hvor det kommer fra indtil kl. 14:00. 

Frokostkortet er fyldt med populære klassikere fra det franske køkken, som Moules frites, altid en lækker salat, Croque Madame og oksetartar. Men her er også blevet plads til et dejligt Stjerneskud, med stegt og dampet fisk samt en burger af okse eller kylling. 

Aftenen byder på 2 - 4 retters menuer, som man selv sammensætter til en fast pris og dertil nøje udvalgte vinmenuer. Blandt hovedretterne finder man bøf bearnaise, Coq au vin og Svampe risotto. Søndag står den på family-sharing med 8 lækre anretninger til 2 personer, som serveres ad 2 omgange, fra kl. 16:00 - 21:00.

Hver tirsdag er der live musik, som akkompagnere hyggen hos Olivia.

Olivia brasserie har i tidernes morgen været et kendt konditori og til stadighed kommer der gæster med sine børnebørn, for at nyde de lækre kager, ligesom de selv oplevede da de selv var et barnebarn. Så trods det at Olivia igennem årene er blevet til et populært spisested og nu også med fokus på vin - har man hos Olivia holdt ved den gode tradition med kaffe og kage.

På første salen er et hjemligt selskabslokale med alle faciliteter til dagsmøder og fester. Her er pejs, sort/hvide billeder på væggene, godt indfaldslys, toilet og garderobe.

Andre spisesteder