ØSTBO 103
Restaurant

ØSTBO 103

Århusgade 103 | 2100 København Ø
Sabina
Spiseliv.dk

3 hurtige

1.

Socialt, afslappet og uformelt spisehus

2.

Hyggelig gårdhave og udeservering

3.

Mødested, events og fester i arkitektonisk oase

Profil

Et fælles hus med Spisested, Mødested og Levested

Pris
Frokost

65 - 110

Hovedret

75 - 145

Åbningstider

Køkkenets åbningstider
Mandag - lørdag: kl. 9:00 - 21:00
Søndag: kl. 9:00 - 17:00

ØSTBO 103 er et spændende hus som favner bredt. Her er folk velkommen til hjemmelavet morgenmad, frokost og aftensmad til hverdagspriser. Huset er en arkitektonisk perle og har unikke faciliteter til møder, fester og events. 

Køkkenet twister populære retter i smag og stil samt sjove navne til retterne, som altid har en god forklaring. Missionen er at det skal være en hyggelig og smagsfuld oplevelse at spise hos ØSTBO 103, uanset om man er én eller mange om bordet. 

Arrangementer som comedy, musik, foredrag og banebiograf afholdes løbende og alle er velkommen til en underholdende/oplysende dag/aften i huset. Bagerst i huset er en stor idrætshal, hvor der bl.a. spilles bordtennis og boldspil. Til store events bliver salen pyntet flot op og de store synlige træspær giver salen det sidste pift.

Hver tirsdag er der fællesspisning i huset og på terrassen og onsdag er der brætspil på programmet. Huset er åbent for alle som ønsker hyggeligt samvær i rolige men dynamiske omgivelser.

Om sommeren bliver parasollerne slået op, så man kan sidde udenfor blandt kulørte lamper og god stemning. ØSTBO 103 er et sted at samles, møde nye mennesker og ellers bare at spise et lækkert måltid til meget fornuftige priser.

Selskaber, seminarer, Events og Møder (med al udstyr) - I huset er der plads op til 700 gæster og der er både pakkeløsninger og plads til at være kreativ.

Andre spisesteder