Nyhavns Færgekro
Restaurant

Nyhavns Færgekro

Nyhavn 5 1051 København K | 1051
Sabina
Spiseliv.dk
Profil

Charmerende restaurant i hjertet af Nyhavn.

Pris
Frokost

70 - 195

Hovedret

125 - 200

Menu

235 -

Åbningstider
Mandag til torsdag kl. 9.00 - 23.00
Fredag - lørdag kl. 9.00 - 24.00
Søndag kl. 9.00 - 23.00

Frokost

Alle ugens dage: 11:30-17:00

Det siger gæsterne
4.3

powered by

Tripadviser Logo 4.0

4.0 anmeldelser

Tripadviser Logo Google Rating
4.1 4.1
Spiseliv logo
4.1

Spiseliv Rating 4.1

At træde ind ad døren til Nyhavns Færgekro føles som at træde tilbage til en svunden tid. Her i det charmerende, gamle byhus, er stemningen fra det gamle Nyhavn helt intakt, og de historiske lokaler emmer af charme.

Nyhavns Færgekro er kendt for restaurantens store, hjemmelavede sildebord, hvor både silden og kryddersnapsen dertil er hjemmelavet. Du kan vælge mellem mere end 10 forskellige slags sild og 20 forskellige kryddersnapse, trukket på danske bær og urter. Der serveres også et godt udvalg af klassisk, dansk smørrebrød.

Lokalernes oprindelige maritime præg er bevaret, og bygningen er desuden restaureret med kuriøse genstande som for eksempel en stor jernvindeltrappe fra en frederiksbergsk sporvogn og marmorgulvet fra det gamle Dagmar Teater. Restauranten råder også over to lyse selskabslokaler på første sal, hvor man i ruderne stadig kan bevidne bygningens fortid som agentur for dampskibsrederiet White Star Line. Her blev der i sin tid solgt billetter til Titanic, og i de gamle vinduesglas kan man lige ane konturerne af ‘New York’ og andre indridsede destinationsnavne.

På restaurantens aftenmenu kan du vælge mellem en række klassiske retter af gode råvarer, for eksempel lammekrone, oksefilet eller grillet laks.

Lørdag og søndag serveres der brunch fra klokken 10.30.

Når vejret tillader det, er det en oplevelse i sig selv at sidde udenfor på terrassen og nyde synet af Nyhavns pulserende liv, der drøner forbi.  

Andre spisesteder

Bestil bord på Nyhavns Færgekro

*Bemærk, at reservationen først er gældende, når du har modtaget en bekræftelse fra Nyhavns Færgekro