Gorm's - Nyhavn 14
Restaurant

Gorm's - Nyhavn 14

Nyhavn 14 | 1051
Sabina
Spiseliv.dk
Profil

Moderne italiensk trattoria i Nyhavn

Pris
Hovedret

75 - 189

Menu

235 - 289

Åbningstider
Søndag-torsdag: 11.30-16 og 17-21.30
Fredag-lørdag: 11.30-16 og 17-22.30
Det siger gæsterne
4.1

powered by

Spiseliv logo
4.1

Spiseliv Rating 4.1

I de rustikke lokaler på den rolige side af Nyhavn kan du spise innovativ italiensk mad – bl.a. Gorm Wiswehs spændende pizzaer, som vi kender fra det hyggelige spisested Magstræde 16 og også i morgen TV. Pizzaerne er ultra sprøde og med sjove sammensætninger som f.eks. jomfruhummer, rygeost og ærteskud. Der gås ikke på kompromis med råvarerne og pizzaerne laves naturligvis kun med frisk mozzarella.

Du kan starte med forskellige antipasti, dele lidt forskellige pizzaer eller vælge en kødret, fiskeret eller pastaret, som skifter ofte. Retterne er oplagt til deling henover bordet, og det er netop denne afslappede men livlige måde at nyde et måltid på, som italienerne er så gode til, og som man i Nyhavn 14 gerne vil dele med os.

Der er et stort udvalgt af vine på glas og så selvfølgelig et rigtig godt vinkort med nogle af de samme vidunderlige italienske vine, vi kender fra søster restauranten, vinbaren Il Senso.

Den gamle arkitekttegnede bænk langs ydermuren, som er betrukket med læder fra Mercedes, er bibeholdt fra før. Lokalet er rustikt og lækkert indrettet med store plankeborde lavet af gamle gulvbrædder, rå metalstole og klinkegulve.

Nyhavn 14 Spiseri & Enotek har åbent både til frokost og aften og om sommeren kan man bestille en picnic kurv til at tage med ud i det fri. Pizzaerne er selvfølgelig også populære som take away. 

Andre spisesteder

Bestil bord på Gorm's - Nyhavn 14

*Bemærk, at reservationen først er gældende, når du har modtaget en bekræftelse fra Gorm's - Nyhavn 14