Nozomi
Restaurant

Nozomi

Store Kongensgade 60 | 1264 København K
Sabina
Spiseliv.dk

3 hurtige

1.

Sushi restaurant

2.

A la carte og ad libitum

3.

Take away og udbringning

Profil

Sushi-restaurant med a la carte og all you can eat. Hyggelig første sal med afslappet atmosfære i simpel, moderne indretning.

Pris
Menu

199 - 219

Åbningstider
Man–Lør: 12-22
Søn: 16-21.30
Det siger gæsterne
4.6

powered by

Tripadviser Logo 3.0

3.0 anmeldelser

Tripadviser Logo Google Rating
4.3 4.3
Spiseliv logo
4.0

Spiseliv Rating 4.0

Nozomi er en sushi-restaurant i Store Kongensgade. Udefra overser man let restauranten, hvilket er en skam. Indenfor er det nemlig hyggeligt, og især Nozomis første sal er et rart sted at puste ud, mens man skuer ud over den evige trafik mod Kongens Nytorv. Heroppe er plads til alle størrelser selskaber – både ved borde eller i baren. Indretningen er moderne og en skøn forening af japansk og nordisk simpelhed, hvor sindet kan koncentrere sig om de små herligheder, køkkenet frembringer.

Hos Nozomi kan du bestille både a la carte fra menukortet, eller du har muligheden for at vælge ’All you can eat’. Sidste valgmulighed koster 199 kroner søndag-torsdag, mens fredag og lørdag koster 219 kroner – men så får du uhindret adgang til stort set hele menukortet i 2.5 time.

Menukortet hos Nozomi byder blandt andet på en rig miso-suppe, sund tangsalat, fristende sushiruller, nigiri og sashimi fra laks eller tun. Derudover er der også et godt udvalg af salater og sticks med kylling eller oksekød. Retter tager sig godt ud, både på tallerkenen og i munden.

Det japanske køkken er kendt for sine sunde og nærende råvarer og Nozomi er en ingen undtagelse. Her går både sundhed og fast food-konceptet hånd i hånd.

Restauranten har desuden månedlige tilbud, som er værd at holde øje med.

Andre spisesteder