Nozomi København
Restaurant

Nozomi København

Store Kongensgade 60 | 1264 København K
Sabina
Spiseliv.dk

3 hurtige

1.

Sushi restaurant

2.

Ad libitum

3.

Take away og udbringning

Profil

Sushi-restaurant med frisklavet all you can eat. 

Pris
Menu

249 - 269

Åbningstider
Man–Lør: 12-22
Søn: 16-21.30
Det siger gæsterne
4.6

powered by

Tripadviser Logo Google Rating
4.3 4.3
Spiseliv logo
4.5

Spiseliv Rating 4.5

Nozomi er en sushi-restaurant i Store Kongensgade. Udefra overser man let restauranten, hvilket er en skam. Indenfor er det nemlig hyggeligt, og især Nozomis første sal er et rart sted at puste ud, mens man skuer ud over den evige trafik mod Kongens Nytorv. Heroppe er plads til selskaber – både ved borde eller i baren. Indretningen er moderne og en skøn forening af japansk og nordisk simpelhed, hvor sindet kan koncentrere sig om de små herligheder, køkkenet frembringer.

Hos Nozomi er konceptet ’All you can eat’. Her kan du spise så meget du kan for en fast pris, men maden tilberedes som den bestilles, for at sikre friskhed og stoppe madspild.  

Ad libitum koster 249 kroner søndag-torsdag, mens fredag og lørdag koster 269 kroner – men så får du uhindret adgang til hele menukortet i 2.5 time. Børn under 12 år spiser til kr. 149,-

Menukortet hos Nozomi byder blandt andet på en rig miso-suppe, sund tangsalat, fristende sushiruller, nigiri og sashimi fra laks eller tun. Derudover er der også et godt udvalg af salater og sticks med kylling eller oksekød. Retterne tager sig godt ud, både på tallerkenen og i munden.

Det japanske køkken er kendt for sine sunde og nærende råvarer og Nozomi er en ingen undtagelse. Her går både sundhed og fast food-konceptet hånd i hånd.

Andre spisesteder