Norsminde Kro
Restaurant

Norsminde Kro

Gl. Krovej 2 Norsminde | 8300
Sabina
Spiseliv.dk
Profil

Kro, brasseri og Slow Food restaurant i smukke omgivelser

Pris
Åbningstider
Brasseriet
Mandag-søndag: 12-23
Køkkenet er åbent 12-15.30 og 18-21

Slow food Restauranten
Torsdag-lørdag: 18.30
Mod forudbestilling

Desuden åben mod forudbestilling til min. 8 personer alle ugens dage.

Norsminde Kro ligger naturskønt ved å, hav og fjord og er et yndet udflugtsmål for omegnens beboere og turister, lystsejlere og badegæster.

Brasseri I kroens uformelle restaurant, Brasseriet, kan man spise frokost og middag i en uformel atmosfære eller udendørs på kroens terrasse midt på Norsminde havn.

Til frokost serveres der i Brasseriet smørrebrød i nutidige fortolkninger, og på aftenmenuen er stilen nordisk/fransk brasseriemad med fokus på sæsoner og egnens lokale specialiteter. Her får man virkelig meget for pengene - meget mere, end man forventer.

Slow Food Restaurant Kroens Slow Food Restaurant er landskendt for sit høje niveau, og her kan man opleve den totale sanse- og smagsoplevelse, Norsminde Kro og køkkenchef Søren Pedersen kan byde på. Maden serveres blandt levende lys og tusindvis af flasker i vinkælderen, som rummer en af landets største vinsamlinger. Menuen tager udgangspunkt i Slow Foods filosofi, og er fyldt med overraskelser og spændende kompositioner tilberedt med fantasi og kreativitet.

Kro og selskaber Kroens 27 værelser er lækre og nyrenoverede, og er hver designet i deres egen individuelle stil. Mange vælger at booke et romantisk gourmetophold for to, men kroen er også meget velegnet til firmaarrangementer, dagsmøder, teambuilding og fester for op til 250 personer.

Andre spisesteder

Bestil bord på Norsminde Kro

*Bemærk, at reservationen først er gældende, når du har modtaget en bekræftelse fra Norsminde Kro