Natcafeen og Bonaparte
Natklub

Natcafeen og Bonaparte

Gothersgade 13-15 | 1123 København K
Sabina
Spiseliv.dk

3 hurtige

1.

Bar

2.

Diskotek

3.

Selskabslokaler

Profil

Bar, diskotek og selskabslokaler i tre etager nær ved Kongens Nytorv

Pris
Åbningstider
Natcaféen (bar):
Torsdag-lørdag 22-?
Gratis entré

Bonaparte (selskabslokaler):
Efter aftale

Gothersgade er Københavns minefelt og der hvor festen i weekenderne er ekstra koncentreret. Lige over for Boltens Gård ligger et hus i tre etager, som er indrettet med bar i stueetagen, diskotek på 1. sal og eksklusive selskabslokaler på 2. sal. Alle etager har separat rygerum.

Natcaféen

Baren Natcaféen er efterhånden blevet en instution i det københavnske natteliv. I mere end 20 år har Natcaféen ageret vandingstrug for feststemte mennesker, som er kommet forbi for den gode stemning og den genkendelige musik. Man skal være 23 år for at komme ind, og lydtæppet består af hits fra 90'erne, som er så dansabel, at det ikke sjældent ender med dans i sofaerne og på bordene. Barens personale har mere travlt med at hygge med gæsterne (og synge med på de ekstra gode sange) end med at mixe avancerede cocktails på sjældne romtyper, men sammen med fadøl og shots i alle afskygninger, byder drinkskortet på de mest almindelige cocktails til ganske fornuftige priser.

Bonaparte

På 2. sal finder man Bonaparte, som bruges til private selskaber, som gerne vil feste i eksklusive private omgivelser. Lokalet er elegant indrettet med bar, sofaer og rygerum, og der er mulighed for at dække op til ca. 70 spisende gæster.

Andre spisesteder