Naert

Naert

Pilestræde 63 | 1112 København K
Sabina
Spiseliv.dk

3 hurtige om restauranten

1.

Norske specialiteter

2.

3 retters menu

3.

Natur og biodynamiske vine

Profil

Moderne restaurant med fokus på norske specialiteter

Pris
Menu

400 -

Åbningstider

Tirsdag - lørdag: 18:00-22:00

Frokost

Frokost kun mod forudbestilling (min. 8 personer)

Naert er noget så eksotisk som en restaurant med fokus på norsk mad og specialiteter. 

Restauranten er startet af to ambitiøse norske kokke, som på Naert bruger løs af gode norske råvarer og nyfortolker klassiske norske specialiteter som klippfisk, myseost eller fenalår - sidstnævnte er lammelår, der er blevet saltet, tørret og modnet over tre måneder eller mere.

Du kan også støde ind i norske kammuslinger i topkvalitet, norske sild, oste og andre gode råvarer fra de norske fjelde og farvande. 

Konceptet er simpelt. Hver dag serveres udelukkende en treretters menu inklusiv et par lækre snacks fra køkkenet. Hvis du vil have flere retter, er du dog meget velkommen til at ringe og aftale det med køkkenet inden ankomst, så kan det sagtens arrangeres.

På vinsiden er der primært fokus på saftige, naturlige og biodynamiske vine, som ikke er blevet udsat for sprøjtemidler i marken eller tilsætningsstoffer i kælderen.

Såvel menu som vine skifter en gang om måneden. Prisniveauet er overkommeligt over hele linien, så Naert er også et oplagt bud på en god og prismæssigt behagelig middag på en tirsdag eller onsdag aften.  

Der er god plads mellem bordene i den blødt belyste restaurant, som er indrettet med åbent køkken, så du kan følge lidt med i de dygtige kokkes arbejde, mens du nyder de norske kreationer.

Som udgangspunkt holder Naert åbent om aftenen, men der er mulighed for at åbne restauranten til frokost ved en bestilling til minimum 8 personer.  

Bestil bord på Naert

*Bemærk, at reservationen først er gældende, når du har modtaget en bekræftelse fra Naert