Musling Bistro Vinbar
Restaurant

Musling Bistro Vinbar

Linnésgade 14 | 1361 København K
Sabina
Spiseliv.dk

3 hurtige

1.

Rustik Vinbar

2.

Perfekt til selskaber 

3.

Tæt på Nørreport st.

Profil

Rustik vinbar og selskabslokale med god mad og vin.

Pris
Åbningstider
Efter aftale

I kælderen under fiskerestauranten Musling Bistro finder du restaurantens eget rustikke og intime selskabslokale, som kan huse op til 60 feststemte gæster. Der er egen indgang til lokalet samt plads til band eller DJ, og med Nørreport Station som nærmeste nabo er det nemt for gæster – fra nær og fjern – at komme til og fra det rustikke festlokale.

Musling Bistro ligger i det gamle middelalder-kvarter, som tidligere husede voldgrave og bastioner, og selskabslokalet fremstår da også som en klassisk københavnerkælder med to niveauer og højt til loftet.

Mad og vin bliver selvfølgelig leveret fra de super dygtige kokke ovenpå, som helt i tråd med Muslings kodeks serverer mad og vin ud fra bæredygtige principper, hvor fokus er på høj kvalitet, skånsomt fiskeri, økologiske og biodynamiske grøntsager. Alt i alt mad og vin uden tilsat kemi!

Lokalet kan både bruges i dag- og aftentimerne.

Så skal du holde en større og finere fest i fantastiske og uformelle rammer, så er Musling Bistro et rigtigt godt bud, hvor der både er hyggeligt, intimt, gode adgangsmuligheder og ikke mindst mad og vin, som man kan nyde med den allerbedste samvittighed.

Kontakt info@musling.net for menu-forslag, priser, yderligere information eller hvis du ønsker at se lokalerne til din næste forsamling.

 

Andre spisesteder