Musling Bistro Selskaber

Rustikt selskabslokale med god mad og vine leveret fra Musling Bistro ovenpå
Åbningstider:  Efter aftale

I kælderen under fiskerestauranten Musling Bistro finder du restaurantens eget rustikke og intime selskabslokale, som kan huse op til 60 feststemte gæster. Der er egen indgang til lokalet samt plads til band eller DJ, og med Nørreport Station som nærmeste nabo er det nemt for gæster – fra nær og fjern – at komme til og fra det rustikke festlokale.

Musling Bistro ligger i det gamle middelalder-kvarter, som tidligere husede voldgrave og bastioner, og selskabslokalet fremstår da også som en klassisk københavnerkælder med to niveauer og højt til loftet.

Mad og vin bliver selvfølgelig leveret fra de super dygtige kokke ovenpå, som helt i tråd med Muslings kodeks serverer mad og vin ud fra bæredygtige principper, hvor fokus er på høj kvalitet, skånsomt fiskeri, økologiske og biodynamiske grøntsager. Alt i alt mad og vin uden tilsat kemi!

Lokalet kan både bruges i dag- og aftentimerne.

Så skal du holde en større og finere fest i fantastiske og uformelle rammer, så er Musling Bistro et rigtigt godt bud, hvor der både er hyggeligt, intimt, gode adgangsmuligheder og ikke mindst mad og vin, som man kan nyde med den allerbedste samvittighed.

Kontakt info@musling.net for menu-forslag, priser, yderligere information eller hvis du ønsker at se lokalerne til din næste forsamling.

 

Musling Bistro Selskaber

Linnésgade 14
1361 København K

Profil: Rustikt selskabslokale med god mad og vine leveret fra Musling Bistro ovenpå

Åbningstider:
Efter aftale

array(0) { }
select profile_ref.ref_id, profile.name, profile.address, profile.username, profile.address, profile.phone from profile_ref, profile where ((profile.id=profile_ref.ref_id and profile_ref.profile_id=17336) or (profile.id=profile_ref.profile_id and profile_ref.ref_id=17336)) and profile.status != "redirect" group by profile.id order by name

Musling Bistro
Linnésgade 14

 

 

 

 

Nyhedsbrev

Modtag det ugentlige nyhedsbrev fra Spiseliv med inspiration til madoplevelser – ude og hjemme.

Skriv til Musling Bistro Selskaber

Dit navn: 
Din email: 

Skriv din besked her: