Møllekroen
Catering

Møllekroen

Brolandvej 7A, Bullerup | 5320 Agedrup
Sabina
Spiseliv.dk

3 hurtige

1.

Flotte selskabslokaler

2.

Lækker mad fra sæsonen

3.

Diner transportable til hele Fyn

Profil

Selskabslokaler og Dinertransportable til Fyn

Pris
Det siger gæsterne
4.9

powered by

Tripadviser Logo Google Rating
4.7 4.7
Spiseliv logo
4.8

Spiseliv Rating 4.8

Små 10 minutter fra Odense ligger Møllekroen i byen Bullerup, her er højt til loftet og de ny moderniserede lokaler er indbydende og perfekte, hvad enten man ønsker at holde et bryllup eller den runde fødselsdag på kroen. Møllekroen har lokaler til både store og små selskaber og sammen med værtsparret Helle og Søren kan man planlægge den perfekte fest. Det er muligt at få menuen skræddersyet eller man kan vælge én af de mange lækre menuer, som skifter efter sæson.

Køkkenet på Møllekroen er altid i fuld sving, da alt maden er lavet 100% fra bunden. Der syltes agurker og marmelader, brødet bages på stedet og der koges fond til den brune sovs. Der sættes en ære i, at maden smager som vor moder lavede den.

Møllekroen har gode og gratis parkeringsmuligheder og en hyggelig velanlagt have og terrasse, hvor det er muligt at nyde en velkomstdrink på de lune sommerdage. Lige ved siden af Møllekroen ligger en fantastisk legeplads, som man frit kan benytte ved festlige arrangementer.

Møllekroen leverer mad ud af huset på hele Fyn. Maden leveres på sølv og porcelæn service, fint pyntet og lige til at sætte på bordet. Alt maden bliver leveret i Møllekroens egne kølevogne, som sikre at maden altid er helt i top. Det er muligt at leje duge og servietter af Møllekroen, så festen i hjemmet bliver en smuk og uforglemmelig oplevelse.


 

Andre spisesteder