Hos mmoks finder man eksklusivt mad i uformelle omgivelser
Åbningstider:  Mandag - onsdag: kl. 17:30 - 21:00

Torsdag - lørdag: kl. 17:30 - sent
Køkkenet lukker kl. 22:00
Priser: Hovedretter fra 100,-
Menuer fra 695,-

Navnet mmoks har to betydninger: det er slang for kaffe, men for køkkenchef Mads Friis er det også blevet billedet på et afslappende frirum i en stresset hverdag. Det er sådan et frirum, han ønsker at skabe med sin restaurant, som skal være et sted, hvor du som gæst slapper af og nyder maden og stemningen uden de store armbevægelser. Det handler ikke om at gøre det hele så fint og fornemt som muligt, men om at forene store smagsoplevelser med højt humør og uhøjtideligt samvær.

Køkkenet på mmoks er inspireret af alverdens madkulturer og knytter hverken entydigt an til nordiske, franske eller for den sags skyld kinesiske køkkentraditioner. I stedet tager kokkene udgangspunkt i fynske råvarer, som de tilbereder og sammensætter på overraskende og spændende måder.

På kortet finder du både fisk og kød, vegetariske retter samt søde sager. Hver ret har en størrelse, der svarer til en forret, og konceptet er, at du som gæst selv sammensætter dem alt efter appetit. Retterne er skabt af årstidens råvarer, hvoraf de fleste kommer fra lokale leverandører. Kokkene på mmoks fermenterer selv mange af deres grøntsager, hvilket forlænger deres levetid, så du eksempelvis kan nyde danske asparges helt hen i efteråret.

Hierarkiet i mmoks’ køkken er usædvanligt fladt; alle er lige og tager beslutningerne i fællesskab. Dette kommer til udtryk på menukortet, der udskiftes jævnligt og altid består af ideer fra samtlige kokke, der hver især får lov at sætte sit personlige præg på udvalget af retter.

Indretningen på mmoks er stilfuld og elegant, men samtidig varm og hyggelig med små kroge og hjørner, som giver en intim stemning under måltidet. Størrelsesmæssigt syner restauranten ved første øjekast ikke af meget, men man bliver overrasket, når man bevæger sig længere ind; der er plads til over 100 gæster, når alle lokaler tages i brug. Bagerst ligger et rummeligt selskabslokale, som kan lejes til konfirmation, bryllup, julefrokost og lignende festlige arrangementer. I sommerhalvåret er der desuden udeservering, hvor du kan nyde livet i hyggelige Kongensgade.

 

mmoks

Kongensgade 65
5000 Odense C

Profil: Hos mmoks finder man eksklusivt mad i uformelle omgivelser

Åbningstider:
Mandag - onsdag: kl. 17:30 - 21:00

Torsdag - lørdag: kl. 17:30 - sent
Køkkenet lukker kl. 22:00

Priser:
Hovedretter fra 100,-
Menuer fra 695,-

array(0) { }
select profile_ref.ref_id, profile.name, profile.address, profile.username, profile.address, profile.phone from profile_ref, profile where ((profile.id=profile_ref.ref_id and profile_ref.profile_id=17247) or (profile.id=profile_ref.profile_id and profile_ref.ref_id=17247)) and profile.status != "redirect" group by profile.id order by name

 

 

 

 

Nyhedsbrev

Modtag det ugentlige nyhedsbrev fra Spiseliv med inspiration til madoplevelser – ude og hjemme.

Skriv til mmoks

Dit navn: 
Din email: 

Skriv din besked her: