Mercante
Restaurant

Mercante

Valkendorfsgade 34 | 1151 København K
Sabina
Spiseliv.dk

3 hurtige

1.

Autentisk Italiensk 

2.

I hjertet af København

3.

Gode råvarer 

Profil

Italiensk restaurant tæt på Strøget

Pris
Åbningstider
Mandag – Lørdag: 11.00 – 23.00
Søndag: 10.00 – 17.00
Det siger gæsterne
4.9

powered by

Tripadviser Logo 4.0

4.0 anmeldelser

Tripadviser Logo Google Rating
4.3 4.3
Spiseliv logo
4.4

Spiseliv Rating 4.4

Den italienske restaurant Mercante ligger lige ved Strøget, på Valkendorfsgade 34, hvor de i flere år har serveret mad fra det berømmede italienske køkken. Her er der stort fokus på at servere traditionelle retter fra støvlelandet, og naturligvis med tilhørende vine, som er nøje udvalgt fra det sydeuropæiske land.

Den klassiske menu består af antipasti, primi, secondi og dessert. Og naturligvis er risotto, pasta, fisk og kød en del af madoplevelsen hos Mercante. Som gæst kan du enten vælge en Menù Mercante til 399 kroner, hvor du får serveret et skønt udvalg gennem de fire klassiske etaper af et italiensk måltid, eller du kan vælge frit fra det store menukort, der kommer godt rundt i det italienske gastronomiske landskab.

Mercante er ikke kun en restaurant, der ønsker at give danskerne en god madoplevelse, men faktisk er den to-etager store restaurant en såkaldt konceptbutik, hvor designgenstande og møblerne er til salg, hvis du skulle få lyst til at købe en lille del af Mercante med hjem.

Indretningen er klassisk kombineret med et råt udtryk skabt af både nye og gamle møbler og designgenstande. Det giver en hyggelig atmosfære, hvor man i skønt selskab kan nyde den gode mad fra de italienske kokke bag komfuret, mens man kan blive inspireret af den omskiftelige indretning.

Mercante er godt sted at spise, hvis du trænger til at komme væk fra det nordiske køkken, den danske julemenu eller blot vil på en hurtig kulinarisk rejse til de sydeuropæiske smagsvarianter.

 

Andre spisesteder