Menstrup Kro
Restaurant

Menstrup Kro

Menstrup Bygade 29, Menstrup | 4700 Næstved
Sabina
Spiseliv.dk
Profil

Kro med restaurant, bar, selskabslokaler og overnatning nær Næstved

Pris
Hovedret

145 - 225

Menu

525 -

Åbningstider
Mandag-torsdag 17-21-30
Fredag-søndag 12-21.30
Det siger gæsterne
3.5

powered by

Tripadviser Logo 3.5

3.5 anmeldelser

Tripadviser Logo Google Rating
3.5 3.5
Spiseliv logo
3.5

Spiseliv Rating 3.5

Menstrup Kro ligger lidt udenfor Næstved godt en time fra København. I mange år var kroen kendt for god mad og hjemmebag til vejfarende, men som så mange andre af landevejens vandingshuller gik det i starten af de nye årtusinde den gale vej med køkkenets prioriteringer.

En omvej værd
I efteråret 2010 kom der imidlertid nye boller på suppen, om man så må sige, da kroen fik ny, ambitiøs ledelse og en køkkenchef, som har slået sine folder på mange gode restauranter i ind- og udland.

Nu er målet, at skabe et spisested i gourmetklassen, som er en omvej værd. Køkkenstilen er fransk-dansk men med inspiration fra hele Europa, mens råvarerne er en blanding af lokale varer, egen avl og direkte import fra markedet i Marseille.

Vinkortet er tilsvarende ambitiøst med fokus på vine fra den nye verden.

Om sommeren er der udendørs servering foran kroen.

Overnatning, konferencer og selskaber
I en separat afdeling råder kroen over 79 værelser foruden en stor sal til afholdelse af koncerter, konferencer, selskaber op til 600 personer og ikke mindst den årligt tilbagevendende Menstrup Revy.

I selve hovedbygningen er der desuden flere forskellige muligheder for små og mellemstore selskaber for at blive elegant bænket i stilfulde rammer.

Andre spisesteder