MD Thai
Restaurant

MD Thai

Kastrupvej 6 | 2300
Sabina
Spiseliv.dk
Profil

Thailands restaurant med selskabslokale på Amager

Pris
Åbningstider
Mandag 12:00 - 21:30

Tirsdag Lukket

Onsdag 15:00 - 21:30

Torsdag 15:00 - 21:30

Fredag 12:00 - 21:30

Lørdag 12:00 - 21:30

Søndag 12:00 - 21:30

Det siger gæsterne
4.8

powered by

Tripadviser Logo 4.5

4.5 anmeldelser

Tripadviser Logo Google Rating
4.1 4.1
Spiseliv logo
4.5

Spiseliv Rating 4.5

MD Thai ligger på kastrupvej lige i nærheden af Lergravsparken Metro. Restauranten er familieejet og den nye generation bruger friske og sæsonbetonede råvarer. Fisk og skaldyr er leveret friskt fra Spanien, Italien og Frankrig hver uge. Kokken bag gryderne i MD Thai er veluddannet og har adskillige års erfaring i det Thailandske køkken, så retterne er velsmagende og ikke midst smukke.

På menukortet finder man traditionelle thairetter - men også nyfortolkninger af Thairetter. Der er et fristende udbud af retter med fisk og skaldyr; hummer, krabbe, muslinger, tigerrejer, snapper, bæksprutte og meget andet med frisk garniture som mango, papaya-salat, stærk salat. Der er også retter med marineret svinekød, oksekød, flæskesteg og thailandske frikadeller - eller vegetariske retter med eller uden tofu, stegte nudler, supper og et hav af andre retter.

Lokalerne er hyggelige pyntet med hvide duge og sterinlys og adskillige buddistiske figurer, så man ikke er i tvivl om, hvor på det geografiske verdenskort køkkenet stammer fra. I et lokale bagved køkkenet er der hele to tre selskabslokaler. To store og et mindre. Her er det oplagt at fejre private - og firmafester. Køkkenet leverer også mad ud af huset til selskaber.

Andre spisesteder

Bestil bord på MD Thai

*Bemærk, at reservationen først er gældende, når du har modtaget en bekræftelse fra MD Thai