McJoy´s
Restaurant

McJoy´s

Nyhavn 47  | 1051 København K
Redaktion
Spiseliv.dk

3 hurtige

1.

Gastro pub med live musik

2.

Lækker terrasse i Nyhavn

3.

Hyggelig port med siddepladser

Profil

Fed gastropub i Nyhavn med god mad og live musik 

Pris
Frokost

95 - 289

Hovedret

179 - 289

Åbningstider

Mandag - torsdag: kl. 11 - 02
Fredag - søndag: kl. 10 - 03

Er der noget som en fed Gastropub med god mad, masser af øl på fad og flaske, bredt sortiment af whisky, gin, tequila, cognac, drinks og cocktails - al det som bare skal være på en skotsk pub i Københavns, på en gang, festlige og hyggelige Nyhavn.

Menukortet byder ind med et væld af klassiske retter såsom Smørrebrød, bøf bearnaise, tarteletter, stegt flæsk med persillesovs og masser af lækre snacks. Der er helt sikkert en af yndlingsretterne på a la carten. Udover det faste menukort, er der f.eks. confiteret and med brun sovs om Julen og boeuf stroganoff når vinterkulden bider, så det er altid værd at se efter hvad Mc Joys byder på i løbet af året.

Mc Joys er et hyggeligt og festligt sted for unge som ældre, som er glad for godt selskab i et lækkert pub miljø, hvor der er live musik 5 dage om ugen fra kl. 22:00 tirsdag til lørdag. Og er man vild med sport, så bliver de spændende begivenheder vist hos Mc Joys, som kan ende ud i en stor fest.

Udenfor er der en skøn terrasse med behagelige stole og udsigt til Nyhavns både og smukke gamle huse, hvor man kan nyde mad, drinks og masser af liv, som passere forbi fra morgen til aften. Blæser det lidt, så er det bare at trække ind i den hyggeligste port med læ, god plads og kig ud til havnen. 

Andre spisesteder