Restaurant MALT

Smørrebrød af friske råvarer
Åbningstider:  Bordreservation anbefales

Mandag – torsdag: 11:30 – 15:30
Fredag - lørdag: 11:30 - 13:30 eller 13:45 - 16:00

Søndag: Lukket
Priser: Hovedretter fra 75,- til 150,-

Restaurant MALT ligger i en hyggelig baggård lige ved Torvet i Køge. De historiske, ældre lokaler er indrettet i lyse farver med et minimalistisk valg af møbler og hyggelige levende lys. Restauranten lægger stor vægt på at gæsten får en rigtig dejlig madoplevelse og at alt er fremstillet af friske råvarer.

Det mærkes tydeligt, når man f.eks. smager den pandestegte rødspættefilet med hjemmelavet remoulade. Den smager havfrisk og brødet er utroligt lækkert. Menuen består primært af klassiske danske retter inden for smørrebrøds-genren. Kortet er delt op i fisk, fjerkræ & kød samt oste.

Der fås bl.a. flere slags sild, varmrøget laks, lune fiskefrikadeller, roastbeef af amerikansk okseculotte, tartar som hakkes på bestilling og desuden modnet dansk rødkit, gorgonzola og ikke mindst stærk ost, der serveres med et stænk Braunstein rom. Restaurant MALT kan varmt anbefales. Råvarerne er helt i top og servicen er god og personalet meget opmærksomme på gæsternes velvære.

Restauranten er en lille intim og meget populær frokostrestaurant og har derfor 2 seatings fredag og lørdag. Dvs. at man kan reservere bord fra kl.11:30 til 13:30 eller kl. 13:45 - 16:00. Man er selvfølgelig velkommen til at komme senere end starttidspunkterne, bare man respektere sluttidspunktet. Alle andre dage kan man reservere bordet i løbet af hele dagen. BOOK BORD HER

Der arrangeres både selskaber i restauranten og mad “Ud af huset”. Kontakt restauranten for yderligere oplysninger og bookinger.

Restaurant MALT

Torvet 19C – CF’s Gård
4600 Køge

Profil: Smørrebrød af friske råvarer

Åbningstider:
Bordreservation anbefales

Mandag – torsdag: 11:30 – 15:30
Fredag - lørdag: 11:30 - 13:30 eller 13:45 - 16:00

Søndag: Lukket

Priser:
Hovedretter fra 75,- til 150,-

array(0) { }
select profile_ref.ref_id, profile.name, profile.address, profile.username, profile.address, profile.phone from profile_ref, profile where ((profile.id=profile_ref.ref_id and profile_ref.profile_id=15823) or (profile.id=profile_ref.profile_id and profile_ref.ref_id=15823)) and profile.status != "redirect" group by profile.id order by name

 

 

 

 

Nyhedsbrev

Modtag det ugentlige nyhedsbrev fra Spiseliv med inspiration til madoplevelser – ude og hjemme.

Skriv til Restaurant MALT

Dit navn: 
Din email: 

Skriv din besked her: