Lundgren VIP
Restaurant

Lundgren VIP

Bagerstræde 6 | 1617 København V
Sabina
Spiseliv.dk

3 hurtige

1.

Stort vinsortiment

2.

Lækker spansk tapas

3.

Hyggelig vinbar

Profil

Hyggelig vinbar med masser af spændende, håndplukkede vine på kortet

Pris
Åbningstider
Man - ons: 12.30–21.00
Torsdag: 12:00 - 23:00
Fre - lør: 12:00 - 24.00
Søndag: 12:30 - 21.00

Med et udvalg der tæller mere end 250 forskellige vine, finder du både forfriskende, perlende mousserende vine til de hede københavnske sommerdage eller har du mere lyst til en let og læskende hvidvin eller en kraftig og krydret rød, så har Lundgren VIP helt sikkert en vin, der falder i din smag.

Og faktisk skal du ikke være bange for at shoppe lidt rundt i vinkortet. Vinbaren i Bagerstræde kører nemlig med et simpelt koncept, som kan sende dig på et eventyrligt vin-odysse. Hver flaske er forsynet med en pris – tydeligt skrevet på flasken. Herefter betaler du kun for den mængde vin, du får skænket. Enkelte undtagelser gælder dog større, uåbnede vine.

Men konceptet tillader dig at invitere vennerne eller familien på vertikalsmagninger af de respektive vinhuses årgange, uden at denne fornøjelse slår bunden ud af sparegrisen. Eller ønsker du for eksempel at måle forskellige barolo-producenter op mod hinanden og afkode de slidsomme vinbønders stil, terroir eller markernes højdedrag, så lader Lundgren dig føle som en sand VIP.

De fleste vinhuse hører til i det sydlige Europa, men der findes også enkelte oversøiske vinproducenter i Lundgrens portefølje. Vinhusene er besøgt og særlig udplukket af stedets kompetente medarbejdere, som har mange års erfaring i branchen.

Lundgren VIP har også sørget for en lækker tapas-tallerken, som man kan nyde sammen med sine (adskillige glas) vine. Og der er masser af skønne smage at smage sin vin op i mod – blandt andet sortfodsskinke fra Spanien, salami, paté, ost og et dejligt virvar af oliven, artiskokker, soltørrede tomater, cornichoner m.m.

Lundgren er således et godt sted at starte sin næste vinrejse – støttet af kompetente guider, som også sagtens kan hjælpe dig, hvis du vil afholde selskaber i vinens tegn eller blot forkæle dine nærmeste.

 

Andre spisesteder