Lumskebugten

Lumskebugten

Esplanaden 21 |1263
Sabina
Spiseliv.dk
Profil

Lauterbachs smørrebrøds- og aftenrestaurant ved Esplanaden og Toldboden

Pris
Hovedret

110 - 170

Menu

395 - 580

Åbningstider

Frokost
Mandag-lørdag: 11.30-15
Aften
Onsdag-lørdag: 17.30-22.30

Der er åbent til snacks, vin og kaffe hele dagen

Restaurant Lumskebugten drives af selveste Erwin Lauterbach, som nyligt har renoveret den sommerhusagtige bygning på Esplanaden, der huser den gamle restaurant.

Til frokost er det det klassiske danske frokostkøkken, som regerer, og hvis høje kvalitet har gjort Lumskebugten et af de mest populære frokoststeder i området omkring Esplanaden. Der er lette frokostretter og smørrebrød på kortet og et par sjove tvist på klassikere. Mod forudbestilling fås også menuer – endda en vegetarisk menu – Lauterbach er jo grøntsagernes foregangsmand i Danmark.

Onsdag til lørdag er der desuden åbent om aftenen, hvor der laves en 5-retters menu, som kan bestilles som 2, 3, 4 eller 5 retters menu.  Det er sæsonbaseret, nutidig dansk mad med fokus på super gode råvarer. Både frokost- og aftenkort ændres løbende.

Midt i restauranten er der casual caféborde. Her kan du sætte dig til en kop kaffe, en snack eller et glas vin i løbet af dagen.

Lauterbach forelskede sig i den afslappede atmosfære og stedets fandenivoldske fortid som sømands-knejpe. Med beliggenheden ved Toldboden og masser af sol både ude og inde, er lokalerne et oplagt sted for mesterkokken at udvide sit gastronomiske territorium. Lauterbach forklarer selv, at han bliver påvirket af stedet, beliggenheden og kunderne, og lader sig inspirere til en ny stil. På den måde skubber Lumskebugten og dets historie til Danmarks grand old mans køkkenstil, som vi kender den fra Saison i Hellerup.

Lumskebugten drives sideløbende med Lauterbachs øvrige aktiviteter på Restaurant Saison med selskabslokaler og kokkeskole. 

Restaurant Lumskebugten drives af selveste Erwin Lauterbach, som nyligt har renoveret den sommerhusagtige bygning på Esplanaden, der huser den gamle restaurant.

Til frokost er det det klassiske danske frokostkøkken, som regerer, og hvis høje kvalitet har gjort Lumskebugten et af de mest populære frokoststeder i området omkring Esplanaden. Der er lette frokostretter og smørrebrød på kortet og et par sjove tvist på klassikere. Mod forudbestilling fås også menuer – endda en vegetarisk menu – Lauterbach er jo grøntsagernes foregangsmand i Danmark.

Onsdag til lørdag er der desuden åbent om aftenen, hvor der laves en 5-retters menu, som kan bestilles som 2, 3, 4 eller 5 retters menu.  Det er sæsonbaseret, nutidig dansk mad med fokus på super gode råvarer. Både frokost- og aftenkort ændres løbende.

Midt i restauranten er der casual caféborde. Her kan du sætte dig til en kop kaffe, en snack eller et glas vin i løbet af dagen.

Lauterbach forelskede sig i den afslappede atmosfære og stedets fandenivoldske fortid som sømands-knejpe. Med beliggenheden ved Toldboden og masser af sol både ude og inde, er lokalerne et oplagt sted for mesterkokken at udvide sit gastronomiske territorium. Lauterbach forklarer selv, at han bliver påvirket af stedet, beliggenheden og kunderne, og lader sig inspirere til en ny stil. På den måde skubber Lumskebugten og dets historie til Danmarks grand old mans køkkenstil, som vi kender den fra Saison i Hellerup.

Lumskebugten drives sideløbende med Lauterbachs øvrige aktiviteter på Restaurant Saison med selskabslokaler og kokkeskole. 

Bestil bord på Lumskebugten

*Bemærk, at reservationen først er gældende, når du har modtaget en bekræftelse fra Lumskebugten