L'Olivier
Restaurant

L'Olivier

Vodroffsvej 47 | 1900
Sabina
Spiseliv.dk
Profil

Autentisk Sydfransk restaurant nær Forum

Pris
Hovedret

150 - 195

Åbningstider
Køkkenet er åbent tirsdag-lørdag 18-22
Det siger gæsterne
4.8

powered by

Tripadviser Logo Google Rating
4 4
Spiseliv logo
4.4

Spiseliv Rating 4.4

Tre minutter fra Forum og tæt på teatrene på Frederiksberg ligger Provence. I hvert fald en lille bid - og sikke en. På L'Olivier træder man nærmest ind i et sydfransk bondehjem og bydes på et landkøkken, der på samme tid er rustikt og elegant. Maden er gastronomisk stærkt inspireret af Provence. Fyldt med karakter og kraft fra solen, olivenolie, hvidløg, rosmarin, timian og tomat. Det er ægte franskmænd, der laver ægte fransk mad - og det kan smages.

L'Olivier importerer selv oste og andre delikatesser, og på ægte provencalsk vis tilberedes mange retter med Pastis. Frølårene er berømte, og fiskesuppe har været på kortet i hele restaurantens levetid. Der ville sandsynligvis blive en mindre fransk revolution blandt L’Oliviers mange stamgæster, hvis suppen blev strøget fra menuen. Betjeningen er ligeså fransk som alt andet på L'Olivier. Venlig og behageligt opmærksom.

For selskaber på 10 personer eller flere tilbydes en 3-retters menu til 295 kr., hvis alle spiser samme forret, hovedret og dessert. Restauranten arrangerer også større selskaber i de intime og atmosfærefyldte lokaler, hvor der er plads til 48 spisende gæster. Ejeren Christiano er selv værte ved arrangementer - ring og hør ham ad, hvordan restaurantens autentiske franske omgivelser kan danne en hyggelig ramme om jeres fest.

Andre spisesteder