Lo-Jo's Social

Lo-Jo's Social

Landemærket 7 | 1119
Sabina
Spiseliv.dk

3 hurtige

1.

2.

3.

Det siger gæsterne
Tripadviser Logo Google Rating
4.4
Profil

Social dining og cocktails i indre By

Pris
Hovedret

129 - 179

Åbningstider
Køkkenets åbningstider:
Man-lør: 11:30-22:00

Barens åbningstider:
Man-lør: 11:30-sent

Lo-Jo's Social er et farverigt australsk åndehul med en ultracentral placering lige ved Rundetårn og Kultorvet.

Ejeren er australske George Booth, som har mange års erfaring som restauratør og barejer i blandt andet Sydney og på Bali. Indretningen er sprælsk og farverig, med store vægmalerier og stole og borde i alle mulige farver. Alle borde har højstole, for tanken er, at alle gæster, både de spisende og dem i baren, skal være i nogenlunde samme højde. Det giver en god dynamik i rummet, og samtidig kan man stå op at spise, uden at det føles spor underligt, forklarer George.

Maden er i genren 'comfort food' - en række klassiske fastfood-favoritter, som har fået en overhaling og et skud inspiration fra især det sydamerikanske køkken. Kyllingeburgeren består for eksempel af et kyllingebryst, som er marineret i kærnemælk natten over og derefter paneret og stegt ultrasprød i frituren. Friskheden bevares ved hjælp af frisk koriander, råsyltede løg, spicy majscreme og coleslaw. Du kan også få lime- og koriandermarinerede kyllingevinger og en række spændende salater med utraditionelle ingredienser, blandt andet oksehjertesalat med kapers og kimchi.  

Hver tirsdag er der 'Mussel Tuesdays' med friskfangede danske blåmuslinger ad libitum til 90 kroner. Muslingerne tilberedes hver uge efter et nyt tema. Om tirsdagen tages der ikke imod reservationer, men i stedet opfordres folk til at møde op og få en drink og et ordentligt læs muslinger i afslappede rammer. Der er et lille, men meget rimeligt prissat vinkort med flere øko- og biovine.  

Cocktailkortet er stort, og George har mange års erfaring med at shake, så du har alle muligheder for at fortsætte middagen med et par gode drinks.

Bestil bord på Lo-Jo's Social

*Bemærk, at reservationen først er gældende, når du har modtaget en bekræftelse fra Lo-Jo's Social