Little brother
Restaurant

Little brother

Nørre Farimagsgade 57 | 1364 København K
Sabina
Spiseliv.dk

3 hurtige

1.

Langtidshævet pizzadej

2.

Italiensk sodavand og cocktails

3.

Spisested og take away

Profil

Hyggeligt Italiensk pizzeria med lækre cocktails 

Pris
Hovedret

70 -

Åbningstider

Tirsdag-fredag 16-23

Lørdag og Søndag12-23

Italienske Andrea Cassini giver sine gæster en pizzaoplevelse i særklasse. Andrea er uddannet pizzamand, hvilket er et speciale i den italienske madkultur. Hos Little Brother er pizzadejen hjertet i køkkenet - den får kærlighed i 4 dage, inden den kan æltes færdig, kommer i stenovnen og bliver til tynde, bløde, smagsfulde pizzabunde, som her toppes med lækre kvalitets råvarer og serveres for gæsterne i restauranten eller som take away. Når pizzaen tages med hjem, anbefales det, at forvarme ovnen og lade pizzaen få et minut inden den spises. 

Andrea og hans bror driver stadig deres italienske restaurant Trattoria Sud på den anden side af Farimagsgade, men har længe villet åbne et pizzeria, som tilbyder kvalitetspizza samt en velassorteret cocktailbar, hvor spisende gæster såvel som ventende take away gæster, kan nyde klassiske cocktails i lækre omgivelser.

Andrea og teamet bag Little Brother glæder sig til at byde København velkommen på deres nye restaurant til en hyggelig aften i pizza´en og eventuelt cocktailen´s tegn.

Andre spisesteder