Limone Piazza
Restaurant

Limone Piazza

Kejsergade 2 | 1155 København K
Sabina
Spiseliv.dk

3 hurtige

1.

Italiensk på Gråbrødre Torv

2.

Elegant og hyggeligt

3.

Rustikt selskabslokale med bar og pejs

Profil

Pris
Hovedret

109 - 279

Åbningstider
Fredag - lørdag: 17:00 - 23:00 Søndag - torsdag: 17:00 - 22:00
Det siger gæsterne
4.7

powered by

Tripadviser Logo 4.5

4.5 anmeldelser

Tripadviser Logo Google Rating
4 4
Spiseliv logo
4.4

Spiseliv Rating 4.4

Ristorante Limone Piazza ligger flot placeret på et solrigt hjørne af det smukke brostensbelagte Gråbrødre Torv. Hele sommeren er terrassen dækket op med store parasoller og komfortable møbler.

Indenfor er der højt til loftet med store sprossede vinduespartier, som giver gæsterne livet på torvet som kulisse fra en skøn italiensk oase. Bordene er dækket med hvide duge, friske blomster, stearinlys og med masser af vinflasker på væggene fra gulv til loft. 

Fra det åbne køkken hersker en munter stemning af travle kokke fra støvlelandet, som sætter en ære i at servere lækre italienske retter fra forskellige regioner, toppet med et skandinavisk udtryk, som sikre en indbydende anretning på tallerkenen.

Menukortet byder på retter fra forskellige regioner, salater, anti pasti og menuer fra bl.a. Piemonte og Sicilien. Tavlen som hænger over køkkenet byder på aftenens menu, hvorfra man med fordel kan vælge 2, 3 eller 4 retter til gode faste priser og inkluderer et glas velkomst. Vil man overraskes af kokken, er der Surprise menuen, som har vist sig at være meget populær hos Limone´s gæster. 

Ved indgangen er en stor trappe ned til et skønt og rustikt selskabslokale med egen bar og pejs. Dette bruges til alle typer selskaber samt dagsmøder for virksomheder om dagen. Limone leverer også til selskaber ud af huset.

Andre spisesteder