Level Six - Restaurant og Bar
Restaurant

Level Six - Restaurant og Bar

Frederiksborggade 18 | 1360 København K
Redaktion
Spiseliv.dk

3 hurtige

1.

Cocktail bar og restaurant

2.

Tagterrasse med varmelamper

3.

Intim stemning og god service

Profil

Cocktail bar og restaurant med tagterrasse og lækkert menukort

Pris
Frokost

129 - 149

Hovedret

129 - 149

Åbningstider

Mandag - lørdag: kl. 12 - 24
Søndag: kl. 12 - 22

Frokost

Kl. 12:30 - 16:30

Det siger gæsterne
Tripadviser Logo Google Rating
4.2 4.2
Spiseliv logo
4.2

Spiseliv Rating 4.2

Indgangen til Level Six - Rooftop restaurant og bar - er en anelse diskret, men så snart elevator døren åbner på sjette etage, træder man ind i en lille intim bar fyldt med lokal og bæredygtigt producerede spirituser, et lille lækkert menukort samt en hyggelig tagterrasse med varmelamper og smart overtøj til gæsterne.

Level Six ligger i toppen af Scandics nye Boutique hotel ved Nørreport station, hvor der er let adgang til hele København for hotellets gæster, men Level Six er ligeså besøgt af gæster fra de omkringliggende virksomheder og beboere, som er med til at skabe den helt unikke atmosfære af varme, hygge og intimitet.

Indretningen er en god blanding af velourbløde sofaer, små spiseborde af hhv. træ, messing og kobber, en lille mere privat spisestue for det lille selskab, barpladser langs hele baren, tagterrassen med læhegn af glas, blomsterkummer og små bordlamper. 

Menukortet byder på små lækre retter som passer godt til både cocktails og vin. Her kan nævnes en rørt tartar af det finske kød fra Freygaard med sennepskorn, cherrytomat, springløg, kimchimayo og fennikel chips, en Sachimi salat af færørsk laks og goma dressing eller Rooftop toast med Grambogård skinke, svampepuré og gammelknas. Høj kvalitet og god smag er nøgleordene i køkkenet. 

Baren giver sine gæster en vidunderlig nordisk rejse akkompagneret af små danske spiritus producenter, som bl.a. Copenhagen Destilleri, organiske Herbie gin, Mosgaard fyldt med danske Filippa æbler, Copenhagen Winery og mange flere. Andre spisesteder