Leonore Christine
Restaurant

Leonore Christine

Nyhavn 9 | 1051 København 
Sabina
Spiseliv.dk

3 hurtige

1.

Dansk restaurant

2.

Nyhavn

3.

Smørrebrød

Profil

Dansk restaurant i Nyhavn

Pris
Hovedret

75 - 210

Åbningstider

Alle dage:  10 - 24

Det siger gæsterne
4.3

powered by

Tripadviser Logo 3.5

3.5 anmeldelser

Tripadviser Logo Google Rating
3.5 3.5
Spiseliv logo
3.8

Spiseliv Rating 3.8

Nyhavn er et trækplaster året rundt. Både for turister og det hjemlige folkefærd.

Det ældste hus i Nyhavn ligger på solsiden og er bygget i 1681 kort tid efter Christian V indviede Nyhavnskanalen. I dag huser bygningen Restaurant Leonora Christine. Lokalerne er nænsomt restaureret. Hvide duge på bordene, polstrede stole med kurveflet i ryggen, masser af levende lys og kunst i guldrammer understreger den romantiske linie, der er lagt i indretning.

Restauranten kan byde omkring 50 gæster indenfor og det er som regel en god ide at bestille bord. Især hen mod weekenden eller hvis man ønsker at sidde ved vinduet for at kunne følge med i livet udenfor og de gamle skibe i kanalen.

Morgenen starter med lækre omeletter og brunch. Frokost og aftenkortet er det samme, hvilket betyder, at man også kan få herligt smørrebrød til aften. Derudover, er her gode burger, salater, suppe og skønne varme retter som bøf bearnaise og ovnbagt laks.

Når forårssolen begynder at vise sig, bliver bordene sat udenfor og du kan nyde retterne under parasollerne i det summende Nyhavn.

Leonora Christine har også sin helt egen charmerende lille gårdhave, hvor der bliver dækket op i de varmeste måneder. Her er det som at blive sat flere hundrede år tilbage i tid. Gården omkranses af den gamle husfacade med rødt bindingsværk og gulkalket murværk og har næppe ændret udseende siden H.C. Andersen, Kuhlau, og Bournonville gik i gaden for over 200 år siden.

Andre spisesteder