LêLê Nhà Hàng

Trendy vietnamesisk restaurant
Åbningstider:  Mandag - torsdag: 11.30 - 23.30
Fredag: 11.30 - 02.00
Lørdag: 10.00-02.00

Køkkenet lukker klokken 22.00 på hverdage og klokken 22.30 fredag og lørdag. Hver dag holder køkkenet lukket mellem 16 og 17.
Priser: Hovedretter fra 125,- til 165,-

Det vietnamesiske gadekøkken LêLê Nhà Hàng lå tidligere i mere beskedne lokaler lidt nede ad Vesterbrogade, men restauranten blev hurtigt via mund-til-mund metoden og glade naboers anbefalinger voldsomt populær.

For et par år siden så folkene bag sig nødsaget til at imødekomme efterspørgslen og udvidede med flere pladser i det lokale, hvor LêLê nu ligger på hjørnet mellem Gasværksvej og Vesterbrogade.

Trods en væsentlig udvidelse af antallet af siddepladser, er LêLê fortsat så populær, at det kan være svært at få bord på en almindelig hverdagsaften, og især i weekenderne. Man kan ikke reservere, så man må væbne sig med tålmodighed, tage en drink i baren i ventetiden, eller komme på tidspunkter, hvor resten af familien Danmark ikke også skal affodres.

Årsagen til LêLês popularitet er naturligvis, at maden er super god og rimeligt prissat.

Men LêLê er uden tvivl en af byens bedste vietnamesere, og folkene bag har en stor del af æren for, at københavnerne har fået øjnene op for det vietnamesiske køkkens lette, sunde og mere grøntsagsbaserede stil.

Weekendbrunch og take away I weekenderne dækker Lê Lê den helt store brunchbuffet op med indslag fra flere forskellige verdenskøkkener.

Vil man have maden med hjem, er det lidt længere nede af Vesterbrogade, i Lê Lê take away, det foregår.

LêLê Nhà Hàng

Vesterbrogade 40
1620 København V

Profil: Trendy vietnamesisk restaurant

Åbningstider:
Mandag - torsdag: 11.30 - 23.30
Fredag: 11.30 - 02.00
Lørdag: 10.00-02.00

Køkkenet lukker klokken 22.00 på hverdage og klokken 22.30 fredag og lørdag. Hver dag holder køkkenet lukket mellem 16 og 17.

Priser:
Hovedretter fra 125,- til 165,-

array(0) { }
select profile_ref.ref_id, profile.name, profile.address, profile.username, profile.address, profile.phone from profile_ref, profile where ((profile.id=profile_ref.ref_id and profile_ref.profile_id=6730) or (profile.id=profile_ref.profile_id and profile_ref.ref_id=6730)) and profile.status != "redirect" group by profile.id order by name

Le Le Take Away Østerbro
Østerbrogade 56

LêLê Take Away
Vesterbrogade 56, ,

 

 

 

 

Nyhedsbrev

Modtag det ugentlige nyhedsbrev fra Spiseliv med inspiration til madoplevelser – ude og hjemme.

Bestil bord på LêLê

Dit navn: 
Din email: 
Dit tlf.nr.: 
Dato: 
Tidspunkt: 
Antal personer: 
Kommentarer:
Bemærk, at reservationen først er gældende, når du har modtaget en bekræftelse fra LêLê Nhà Hàng.

Skriv til LêLê

Dit navn: 
Din email: 

Skriv din besked her: