LêLê Nhà Hàng
Restaurant

LêLê Nhà Hàng

Vesterbrogade 40 | 1620 København V
Sabina
Spiseliv.dk

3 hurtige

1.

Vietnamesisk på Vesterbro

2.

Street food

3.

Trendy indretning

Profil

Trendy vietnamesisk restaurant

Pris
Hovedret

125 - 165

Åbningstider
Mandag - torsdag: 11.30 - 23.30
Fredag: 11.30 - 02.00
Lørdag: 10.00-02.00

Køkkenet lukker klokken 22.00 på hverdage og klokken 22.30 fredag og lørdag. Hver dag holder køkkenet lukket mellem 16 og 17.

Det vietnamesiske gadekøkken LêLê Nhà Hàng lå tidligere i mere beskedne lokaler lidt nede ad Vesterbrogade, men restauranten blev hurtigt via mund-til-mund metoden og glade naboers anbefalinger voldsomt populær.

Trods en væsentlig udvidelse af antallet af siddepladser, er LêLê fortsat så populær, at det kan være svært at få bord på en almindelig hverdagsaften, og især i weekenderne. Man kan ikke reservere, så man må væbne sig med tålmodighed, tage en drink i baren i ventetiden, eller komme på tidspunkter, hvor resten af familien Danmark ikke også skal affodres.

Årsagen til LêLês popularitet er naturligvis, at maden er super god og rimeligt prissat.

Men LêLê er uden tvivl en af byens bedste vietnamesere, og folkene bag har en stor del af æren for, at københavnerne har fået øjnene op for det vietnamesiske køkkens lette, sunde og mere grøntsagsbaserede stil.

Weekendbrunch og take away I weekenderne dækker Lê Lê den helt store brunchbuffet op med indslag fra flere forskellige verdenskøkkener.

Vil man have maden med hjem, er det lidt længere nede af Vesterbrogade, i Lê Lê take away, det foregår.

Andre spisesteder

Bestil bord på LêLê Nhà Hàng

*Bemærk, at reservationen først er gældende, når du har modtaget en bekræftelse fra LêLê Nhà Hàng