Le Diamant

Steak og sushi restaurant på Strøget
Åbningstider:  Alle dage 11-24
Priser: Hovedretter fra 69,- til 169,-

Midt på Strøget kan du spise i eksklusive omgivelser i den totalt nyindrettede café og restaurant med det flashy navn, Le Diamant. Der er gjort meget ud af indretningen med den sorte granitbar og flot belysning, og man kunne næsten tro, der var tale om en stjernedyr gourmetrestaurant, når man går forbi.

Men stemningen er faktisk ret afslappet inde på Le Diamant, og køkkenet laver steaks og sushi foruden en masse caféretter som pasta, burgere, sandwich og salater, alt sammen til ganske rimelige priser. Sushikokken er japansk og du kan også hente sushi til take away.

Der er gode pladser i baren, enkelte højborde og masser af hyggelige siddepladser, bl.a. et par borde med direkte Strøgudsigt.

Med denne centrale beliggenhed lige over Illum er Le Diamant det perfekte sted til en pause i shopperiet. 

Le Diamant

Østergade 59
1100 København K

Profil: Steak og sushi restaurant på Strøget

Åbningstider:
Alle dage 11-24

Priser:
Hovedretter fra 69,- til 169,-

array(0) { }
select profile_ref.ref_id, profile.name, profile.address, profile.username, profile.address, profile.phone from profile_ref, profile where ((profile.id=profile_ref.ref_id and profile_ref.profile_id=15290) or (profile.id=profile_ref.profile_id and profile_ref.ref_id=15290)) and profile.status != "redirect" group by profile.id order by name

 

 

 

 

Nyhedsbrev

Modtag det ugentlige nyhedsbrev fra Spiseliv med inspiration til madoplevelser – ude og hjemme.

Skriv til Le Diamant

Dit navn: 
Din email: 

Skriv din besked her: